Home > Muzika > “Pan – Pot” stižu na “Fresh Wave Heaven”!

“Pan – Pot” stižu na “Fresh Wave Heaven”!

Na otvaranju osmog izdanja “Nektar Fresh Wave” festivala berlinski tehno majstori Pan Pot!

“Fresh Wave Heaven” nastavlja sa sjajnom listom izvođača elektronske muzike koje će ovog ljeta predstaviti publici na tvrđavi Kastel. Nakon potvrđenih nastupa Hernana Cattanea i Matadora, svoj nastup na osmom izdanju “Nektar Fresh Wave” festivala potvrdili su i fenomenalni “Pan-Pot”!

DJ dvojac kojeg čine Tassilo Ippenberger i Thomas Benedix iz evropske prestonice tehno zvuka, Berlina, javnosti je postao zanimljiv nedugo po lansiranju prvih izdanja, a od te 2005.godine zahvaljujući velikom broju izdanja prati ih uspjeh na svjetskoj elektronskoj sceni, što ih čini jednim od nosilaca modernog elektronskog zvuka.

Sa bogatim partijanerskim iskustvom iz čuvenih berlinskih underground klubova, istančanim osjećajem za dobar zvuk, vrhunskim produkcijskim umjećem, što je očigledno iz velikog broja objavljenih izdanja, “Pan Pot” su sa pravom nosioci trendova u elektronskoj muzici, što su, naravno, prepoznali najuticajniji svjetski festivali i klubovi.

Nastupajući  na događajima kao što su “Awakenings”, “Timewarp” ili “Creamfields”, zacementirali su svoje prisustvo u vrhu elektronske muzike ali i ostvarili zanimljive saradnje koje nastoje kompletirati u vrhunska izdanja pod sopstvenom izdavačkom etiketom “Second State”.

“Second State” nije samo izdavačka kuća, radi se o tendenciji da se predstave mladi i neafirmisani izvođači pa će posebna dimenzija nastupa “Pan Pot” na “Fresh Wave Heaven” biti i prilika da se ostvare nove potencijalne saradnje sa izvođačima iz regiona. Na taj način ponovo ostvarujemo svoju misiju u jačanju elektronske scene regiona, otvarajući nova vrata, koja će za neke sasvim sigurno biti vrata od raja.

“Pan Pot” će nastupiti na najvećoj bini festivala, “Fresh Wave Heaven Main Stageu” u četvrtak, 10.  avgusta 2019. godine.

Podsjećamo da se ovogodišnje izdanje festivala pod nazivom “Fresh Wave Heaven” održava od 8. do 10. avgusta na banjalučkoj tvrđavi Kastel.

Early Bird Tickets

“Early Bird” promotivne ulaznice za “Fresh Wave Heaven” po cijeni od 55KM u prodaji će se naći još samo tri dana, odnosno do ponedjeljka, 22. aprila 2019. godine i to isklučivo putem ticket servisa kupikartu.ba!

You may also like
Svi putevi vode u Banjaluku, na sedmi po redu Moto Fest
Freshwave 2024: I Adana Twins ovog ljeta na Kastelu!
Devetke stižu na Freshwave!
Humanitarna akcija „Umjetnost koja nikome ne treba“ sutra u Domu omladine u Banjaluci
);