Home > Muzika > Ozi Ozborn u teškom stanju, tabloidi ga već sahranjuju

Ozi Ozborn u teškom stanju, tabloidi ga već sahranjuju

Legendarni muzičar Ozi Ozborn nalazi se u jako teškom stanju i čak više ne može da prepozna svoju ženu, piše portal Radar Online.

Taj sajt piše da je Ozi praktično na samrtničkoj postelji i da mu je organizam u “užasno lošem stanju”.

Izvori navode da se Ozi nalazi u hroničnim bolovima koji su toliko jaki da čak nije bio svestan ni prisustva svoje žene Šeron.

“Ozi samo leži po cijeli dan i u bolovima je 24/7. Polovinu vremena uopšte ne može da prepozna članove svoje porodice, a Šeron je čak pitao ‘ko si ti?’”, navodi sagovornik Radara.

Šeron je Ozija obilazila svakog dana, ali je po prvi put nakon nekoliko decenija morala da provede Božić bez njega.

Legendarni britanski roker je nedavno odložio turneju po drugi put i kao razlog naveo to što će duže nego što je očekivao morati da se oporavlja od posljedica višegodišnje bolesti.

“Ne umirem niti idem u penziju, samo se oporavljam i to će potrajati duže nego što su svi mislili”, naveo je Ozi krajem prošle godine.

Ozborn je više puta bio u bolnici i tamo proveo godinu dana zbog pada koji je zahtijevao operaciju kičme i vrata, ali je imao problema i sa plućima, komplikacijama sa gripom i infekcijom ruke.

Ostrvska tabloidna štampa više puta je Ozija otpisivala i pisala kako je na samrti, a mi heavy metal legendi želimo da se što pre oporavi i demantuje ih.

izvor: plejer.net

You may also like
Ozi Ozborn dao donaciju za Interno odjeljenje bolnice u Pančevu
Ozi Ozborn otkazao turneju: Parkinsonova bolest uzela je maha
);