Home > Muzika > Otvoren 17. Beer Fest u Beogradu

Otvoren 17. Beer Fest u Beogradu

Beogradski 17. Beer Fest počeo je u četvrtak koncertom Dejana Cukića i “Sporog ritam benda”. Tokom festivala piva na Ušću publika će do ponedeljka uživati u 105 sati besplatnog muzičkog programa, koji će na četiri bine izvesti skoro 600 muzičara.

“Pripala mi je čast da otvorim Beer fest, 15. avgusta, tačno na 50 godina od početka Vudstoka”, rekao je Cukić i zapjevao svoj hit “Luda noć”, a potom i “Neće promeniti moj svet”.

Beer Fest je trebalo da počne u srijedu, ali je otvaranje odloženo zbog najavljenih vremenskih nepogoda. Raspored koncerata koji su najavljeni za petak, subotu i nedjelju ostaje isti, dok će izvođači planirani za juče nastupiti u ponedeljak.

Sinoć su publiku zabavljali i Artan Lili, Kerber, YU Grupa i Eyesburn.

Muzički spektakl Rock opera, u kome učestvuje više od 100 izvođača, planiran za otvaranje festivala, pomjeren je za ponedeljak i završnicu festivala.

Takođe za srijedu najavljeni koncert najveće zvijezde ovogodišnjeg Beer Festa, Džonija Mara, bivšeg člana grupe Smits, odložen je ali neće biti u ponedjeljak zbog njegovih ranije zakazanih nastupa.

Za bezbjednost građana brinu se pripadnici MUP-a i ekipe vatrogasaca i hitne pomoći koje već sa troje ambulantnih kola čekaju da reaguju u slučaju potrebe.

Očekuje se da Beer fest tokom ovih pet dana posjeti pola miliona ljubitelja dobre muzike.

You may also like
Antievrovizija Mortal Kombata 18. maja na Beogradskom sajmu…
NIK MEJSON u Beogradu: Izvještaj sa koncerta
Bendovi optužuju Beer Fest za prevaru
Bez Sajma knjiga u oktobru: Odložen do decembra
);