Home > Muzika > Otkazani koncerti grupa “Artan Lili” i “TBF” u Banjaluci

Otkazani koncerti grupa “Artan Lili” i “TBF” u Banjaluci

Povodom mjera Vlade Republike Srpske koje su donesene danas, a tiču se preventivnih mjera za suzbijanje širenja virusa korona, otkazuju se najavljeni nastupi bendova “Artan Lili” i “TBF” u Klubu studenata KSB u Banjaluci.

“Obavještavamo vas da se u skladu sa zaključcima Vlade Republike Srpske, a u sklopu preventivnih mjera za suzbijanje širenja virusa korona otkazuju najavljeni nastupi za mart mjesec u Klubu studenata Banjaluka #KSB
Artan Lili 14. mart, TBF 21. mart”, stoji u sapštenju organizatora koncerata na zvaničnoj Facebook stranici događaja.

Organizatori su takođe poručili da novac za već kupljene ulaznice za koncert benda “Artan Lili” moguće je vratiti na prodajnom mjestu na kojem su karte kupljene. O novom datumu održavanja njihovog nastupa publika će bizi blagovremeno obavještena.

“Novi datum održavanja koncerta benda “TBF” je 11. april. Napominjemo da će ulaznice kupljene za odgođeni nastup ovog benda 21. marta, važiti i 11. aprila. Oni koji žele da vrate svoj novac za kupljene ulaznice, isto mogu učiniti na prodajnim mjestima gdje su ih kupili. Hvala na razumjevanju…vidimo se uskoro u #KSB “, zaključili su organizatori koncerata.

You may also like
Konferencija o elektronskoj muzici BLEMC 2021: Program, gosti i teme
Večeras na Kastelu počinje “Moto Fest”
Koncert gitariste MURISA VARAJIĆA u Art dvorištu Banskog dvora
Grmljavina motora i rokenrola za vikend na Kastelu
);