EHO Portal

Odluka o “EXITU” početkom juna

Početkom narednog mjeseca biće donesena odluka o tome da li će jedan od najpopularnijih festivala u Evropi “Exit” biti održan, poručila je danas premijerka Srbije Ana Brnabić.

Ona je gostujući na TV Prva rekla i da je preporuka Kriznog štaba da se festival “Exit” odloži za avgust, ako tada budu povoljni zdravstveni uslovi.

Brnabić je dodala da će se tokom sedmice sastati sa predstavnicima tog festilvala da bi se vidjelo šta je potrebno da bi festival bio održan u zdravstveno bezbjednim uslovima.

Organizatori “Exita” u nekoliko navrata su poručili da pomjeranje datuma održavanja nije sporno. Oni su nedavno u saopštenju naveli da se “Exit” festival neće održati u predviđenim datumima u julu u svom uobičajenom četvorodnevnom formatu od 55.000 posjetilaca dnevno na preko 40 bina i zona širom Petrovaradinske tvrđave.

“Međutim, drastično poboljšanje zdravstvene situacije u Srbiji i regionu Balkana, navelo je krizni štab i Vladu Srbije da nam preporuči da ne otkazujemo festival, već da ga u određenom obliku ipak organizujemo ovog avgusta. Za sada su jedine informacije koje imamo one iz medija, tako da će biti potrebno neko vreme pre nego što izađemo pred vas sa jasnim formatom i programom”, navode u saopštenju.

izvor: b92.net

);
Visit Us On Facebook