Home > Muzika > Objavljen spot i pjesma “Pozornica snova”

Objavljen spot i pjesma “Pozornica snova”

Pravi je ljetni hit u kojem će publika uživati. U pitanju je jedna ljubavna priča o momku koji sanja djevojku koja i odlučuje da ode usvijet snova po nju da je dovede u svijet realnosti. Pošto je u snovima sve moguće, možete i vi naći svoju pozornicu, poručio je Marko. Čitav bend je učestvovao u stvaranju pjesme, kao i u spotu. Autor teksta i muzike je Marko Kelečević, a aranžman je uradio bend koji čine Damir Marjanović Šaba na bubnjevima, Aleksandar Vlajsavljević na bas gitari, Igor Stanković na gitarama & Dušan Pokrajčić na klavijaturama i saksofonu. Bas gitaru na ovoj pjesmi je snimao Miloš Vujić. Kako je pjesma već postojala, nije trebalo puno vremena da se uradi aranžman.
Snimljena je kod Dražena Kecmana u Cirith Ungol studiju u Aleksandrovcu. Spot je snimljen u studentskom pozorištu i to za jedan dan.

“Porodicom, životom, dragim ljudima oko sebe, prijateljima, pozitivnim I malo negativnim emocijama, muzikom, filmovima, knjigama, maštanjem I samim sobom. Barem kod mene sve ovo utiče na inspiraciju I motiv. Ne samo za stvaranje muzike I pisanje, već I za samo život koji živim. Za sad su pored Pozornice snova snimljene još 3 pjesme i jedna je je fazi završavanja. Nadam se da ću sve objaviti do kraja godine, eventualno rasporediti do početka proljeća 2022. Godine, a ako bude prilike snimiti barem još dva spota.” rekao je Marko o tome šta ga motiviše i o planovima u budućnosti.

Uživajte uz “Pozornicu snova”

You may also like
Ultrazuk predstavio singl “S.O.S” (VIDEO)
Grupa Zoster objavila je video spot za pjesmu “Čovjek želi da je ptica”
RAGE AGAINST THE MACHINE u Zagrebu
CHARNA i EHO RADAR u subotu u Prijedoru!
);