Home > Muzika > Objavljen datum ŠA FESTA: Najbolja zabava u Prijedoru od 27. do 30. jula

Objavljen datum ŠA FESTA: Najbolja zabava u Prijedoru od 27. do 30. jula

Za sve koji su željno očekivali po mnogo čemu jedinstveni ŠA Fest, evo sjajne vijesti – festival će se održati od 27. do 30. jula 2022. godine.

Festivalska dešavanja će pored dobro poznate ŠA ulice koja će se održati 27. i 28. jula, imati još mnogo novih i atraktivnih sadržaja na više lokacija u Starom gradu u Prijedoru.

U petak i subotu 29. i 30. jula, kompletan prostor Starog grada, od Ljetne bašte do Sane, 24 sata nudiće sadržaje za sve ukuse i sve generacije.

Prvi put u Prijedoru uporedo sa svirkom u Ljetnoj bašti na Sound Garden Stageu gde će nastupiti: Rambo Amadeus, Elemental, Goran Bare i Majke, Sunshine, Sajsi MC, E-Play, Konstrakta, Hladno pivo, Prti Bee Gee i Drumbooty, kao i lokalni bend Eho Radar, ljubitelje elektronske muzike očekuju nastupi svetski poznatih DJ-eva u “Elektro park“ zoni festivala.

Neka od imena koja će vas držati budnima do ranih jutarnjih časova na ovom sasvim novom ŠA Fest stejdžu su: Marko Nastić, Uto Karem, Valentino Kanzyani, Lea Dobričić, Metodi Hristov, Dejan Milićević, uz zagrijavanje sa Woodijem, Danijelom Kevićem, Inisom i Level7el.

I dok su noći rezervisane za muziku, u toku dana u Prijedoru najbolja je žurka na rijeci, jer Mens sana in corpore sano.

Upravo zato ŠA Fest u saradnji sa Gradom priprema novu plažu u festivalskoj zoni u Starom gradu na kojoj će biti smješten dnevni River Stage.

Veliki broj dnevnih, opuštajućih ali i edukativnih sadržaja očekuje vas i u “Antistres“ zoni, a besplatni kamp sa ograničenim brojem mjesta biće dostupan za sve one koji se odluče na cijelodnevnu ŠA žurku.

– Vraćamo Prijedor na mapu najatraktivnijih festivala u regiji. Ne pravimo kompromise kada je u pitanju festival i njegov kvalitet, zbog toga smo i napravili opravdanu pauzu. Vraćamo se u velikom stilu poput našeg ovogodišnjeg promo videa. A na glavni festivalski stejdž ekskluzivno dovodimo Konstraktu, na njen premijerni nastup ovog ljeta u BiH – poručili su organizatori ŠA Festa i pozvali vas da redovno pratite objave na njihovim društvenim mrežama, kako biste na vrijeme obezbijedili ulaznice za ovogodišnje okupljanje u i saznali sve detalje ovogodišnjeg izdanja festivala.

ŠA Fest je memorijalni festival posvećen prijedorskom umjetniku i muzičaru Daliboru Popoviću Mikši. Održava se u Prijedoru, a prihod od festivala usmjerava se u istoimenu fondaciju koja podržava talentovane umjetnike i njihov autorski rad.

Autor: David JOJIĆ

You may also like
Za 4 dana počinje Music Fest Zlatna Nit – Najisčekivaniji rock festival godine
Music Fest “Zlatna nit”: Najavljen najsvježiji festival regije
Sve spremno za Plan B FEST Zajedno!
Veliko interesovanje za ovogodišnji Nektar OK Fest 2023
);