Home > Muzika > Novim singlom ‘Nitko osim nas’ Vatra poziva na

Novim singlom ‘Nitko osim nas’ Vatra poziva na

rođendanski koncert 

U prostoru zagrebačke Šalate, 25.5.2024., Vatra će proslaviti 25 godina muzičke karijere, a uoči koncerta objavljuju i novi, treći po redu singl s nadolazećeg albuma, pjesmu ‘Nitko osim nas’.

Autor muzike i teksta je Ivan Dečak, a pjesma je dobila i prateći video u režiji Radislava Jovanova Gonza. To je ujedno i trinaesti video spot kojeg je Gonzo snimio s Vatrom, od samih početaka njihove karijere.

“‘Nitko osim nas’, pjesma je uronjena u mirise i boje proljeća i ljeta. Istovremeno, ona je hommage brit-popu pod čijim smo pozitivnim utjecajem razvijali našu glazbu od samih početaka pa sve do danas, kad s nestrpljenjem očekujemo proslavu našeg 25. rođendana na kojemu ćemo, između ostalih pjesma, uživo izvesti i najnoviji singl.” – o novom singlu kaže autor Ivan Dečak i poziva sve na najveći dosad Vatrin samostalni koncert :”Pridružite nam se 25.5.2024. na Šalati, jer poziv na rođendan se ne odbija!” 

Koncertom na Šalati Vatra obilježava 25 godina od objave svog prvog studijskog albuma “Između nas” (1999., Jabukaton) s kojeg i danas na koncertima izvode pjesme ‘Bilo je dobro dok je trajalo’ i ‘Vrati se’.
Ovaj jubilej idealan je povod za druženje s publikom na jednoj od najljepših zagrebačkih koncertnih lokacija na otvorenom.

You may also like
Antievrovizija Mortal Kombata 18. maja na Beogradskom sajmu…
Rok Simfonija rasplesala Banjalučane! (FOTO)
“Živjeti slobodno”: “Letu štuke” 11. maja u Klubu studenata Banjaluka
Kolja i Grobovlasnici 9. juna u Banjaluci
);