Home > Muzika > Novi album Grete Van Fleet biće nešto potpuno drugačije

Novi album Grete Van Fleet biće nešto potpuno drugačije

Dvojac iz benda Greta Van Fleet, braća Džejk i Sem Kiska, najavili su da će njihov drugi studijski album biti “nešto potpuno drugačije” od debitanskog izdanja.

Gitarista i basista su dali intervju za magazin NME, a ovo su odgovorili na pitanje šta bi obožavaoci mogli da očekuju od albuma na kome rade još od oktobra prošle godine. Džejk je rekao:

“Ima tu malo evolucije, pretpostavljam, u svakom pogledu. Radimo na nečemu potpuno drugačijem. Zanimljivo je, jer nemamo predstavu kako će album tačno da izgleda – Sem je dodao kako misli da je to “zaista sledeći korak u razvoju onoga što žele da urade”.

“Što se tiče naših namjera, to je da dodamo još zvukova, tonova, više muzičkih stilova, i da zakoračimo u sinematičnom smeru”, naglasio je Sem.

“Greta Van Fleet” su svojim debi albumom (pre)često budili asocijacije na “Led Zeppelin” i naročito na vokal Roberta Planta, te se o njima dosta pisalo u ključu ovih poređenja. Kako su u više navrata i sami istakli, takva poređenja su im dosadila, i sada žele da urade nešto novo.

Datum objavljivanja sledećeg albuma još nije objavljen.

You may also like
Bend Tref, Pik & Razbojnik singlom “Sloboda” najavljuje debitantski album
TEJLOR SVIFT ISPISALA ISTORIJU Novi album slavne pjevačice najslušaniji u istoriji Spotifaja
Švedski metal velikani “Therion” objavili novi spot, album stiže u januaru
“Euphoria” za Eho: Trebamo ponuditi najbolje od sebe kako bi ostvarili sve ciljeve
);