Home > Muzika > “Nipplepeople”, SevdahBABY i Uroš Đurić nova imena na Nektar OK Festu 2019

“Nipplepeople”, SevdahBABY i Uroš Đurić nova imena na Nektar OK Festu 2019

I ove godine najljepše zore na Tjentištu dočekujemo u odličnoj atmosferi i uz ritmove poznatih regionalnih umjetnika. Vjerna festivalska publika na Nektar OK festu poslednjih godina je pokazala želju i istrajnost da nakon cjelodnevnog programa kroz koje ih vode odlični bendovi i izvođači na tri festivalska stage-a /OK summer stage – Sensation OK stage – Jägermeister main stage/, kao i brojnih drugih festivalskih sadržaja kao što su rafting, planinarenje, filmske projekcije, promocije knjiga…, finalnu završnicu festivalskog dana spremno dočeka u pozitivnoj atmosferi i raspoloženju na OK After partijima u samom srcu festivalskog kampa.  

Upravo iz tog razloga organizatori su se potrudili da ovaj program ne zaostaje za ostalim muzičkim sadržajima tokom tri festivalska dana. Tako će i ove godine noćne sate 12., 13. i 14. jula publika na Tjentištu provesti u OK After Party zoni uz Nipplepeople / SevdahBABY / Uroša Đurića.

SevdahBABY – Danas, kao i prije više od deset godina, SevdahBABY je jedan čovjek. On se zove Milan Stanković i on najviše uživa kada u svojim pjesmama miješa različite muzičke kulture. Osim kao producent, SevdahBABY je aktivan i kao DJ. Njegovi DJ setovi odišu eklektikom, ali ta raznovrsnost stilova uvijek je u svojoj dubokoj osnovi podržana pokretljivim funky ritmovima i snažnim elektronskim sint linijama.

Nipplepeople – electro-pop duo čije hitove „Sutra“, „Balkan Express“, „Frka“ (kao obrada davnog hita Zdenke Kovačiček)…, svi vrlo dobro poznaju i danas su svojim identitetom ostali nepoznanica za javnost. Najčešće se predstavljaju kao tajanstveni maskirni dvojac, a zahvaljujući kvalitetnom radu i pjesmama, privukli su pažnju publike širom regiona i sa lakoćom se uspjeli izdvojiti iznad ostalih.

Uroš Đurić – konceptulani umjetnik, slikar, glumac, DJ, popularni anđeo iz kultnog filma „Mi nismo anđeli“. Kako će se snaći u ulozi DJ i kroz koje muzičke lavirinte će nas provesti saznaćemo trećeg festivalskog dana /14.07./ na Tjentištu.

I program OK After partija, uz ranije najavljena imena koja će nastupiti na tri festivalska stage-a, potvrđuje da odličnog provoda i pozitivnih vibracija zasigurno neće nedostajati na ovogodišnjem Nektar OK Festu. Ostaje samo da na vrijeme obezbjedite vaše mjesto u OK kampu i budete dio ovogodišnje najbolje OK zabave, koja će se održati u nesvakidašnjem ambijentu jednog od najvećih, najstarijih, ali zasigurno i najljepših nacionalnih parkova na prostoru cijele regije.

Zato iskoristite OK AKCIJU – OK avanturu za 5!!! koja je aktuelna do 30. maja, a koja će vam omogućiti da kupovinom 4 paketa “OK kamp prijatelj/OK kamp + ulaznica” ili “OK fest III/ OK kamp + ulaznica + prevoz”, peti dobijete GRATIS. Okupite prijatelje i  prepustite se najboljoj OK zabavi. Kako do svog paketa što prije saznajte na www.okfest.net/#booking 

Uz Nektar OK Fest i ove godine su, banka partner festivala Addiko Bank i prijatelj festivala kompanija m:tel.

https://www.youtube.com/watch?v=Kn4h0br6dVM

You may also like
Sve je spremno za početak Nektar Garden Festa
Završen je peti Moto Fest
Najavljen deveti festival “Banjalučki dani muzike”
Nikad veći interes za Sea Star festivalom
);