Home > Muzika > Nektar OK Fest: “OK avantura za 5”

Nektar OK Fest: “OK avantura za 5”

I ove godine 12/13/14 jula najljepše trenutke na Tjentištu podijeli sa prijateljima. Nektar OK Fest donosi ti posebnu OK AKCIJU – OK avanturu za 5!!! Iskoristi posebne pogodnosti od 20. do 30. maja i uživaj u nezaboravnoj OK avanturi. Okupi ekipu, izaberi jednu od opcija koju ti nudi OK AKCIJA i prepusti se najboljoj zabavi.  

Paket “OK kamp prijatelj/OK kamp + ulaznica” 4 + 1 gratis = 140,00 KM. Po cijeni 4 paketa za boravak u OK kampu i mogućnost prisustva svim koncertima unutar festivalske zone na Tjetištu, 5 prijatelja imaće priliku da uživa u sjajnom festivalskom programu ovogodišnjeg šestog po redu Nektar OK Festa.

Paket “OK fest III/ OK kamp + ulaznica + prevoz” 4 + 1 gratis = 280,00 KM. Oni koji žele da iskoriste organizovani prevoz do festivala imaju mogućnost da izaberu ovaj paket koji osim trodnevnog boravka u OK kampu i ulaznica za sve koncerte uključuje i prevoz iz većih gradskih centara u BiH do Tjentišta i nazad. I u ovoj opciji 5 prijatelja uživa u OK avanturi po cijeni 4 paketa.

Kako do svojih paketa u okviru OK AKCIJE saznajte na www.okfest.net/#booking  

Tražite razlog da okupite ekipu i pridružite nam se na Tjentištu 12/13/14 jula? Donosimo više od jednog – uživanje u jedinstvenom ambijentu jednog od najstarijih, najvećih, ali zasigurno i najljepših nacionalnih parkova u regiji; rafting avantura najdubljim evropskim kanjonom rijeke Tare; posjeta najljepšim vidikovcima u prašumi Perućici i fantastičnim predjelima NP Sutjeska i naravno uživanje u preko 20h odličnog muzičkog programa na čak tri festivalska stage-a.

Jägermeister main stage: Franz Ferdinand – Dubioza kolektiv – Nele Krajlić – Brkovi – Goblini – Edo Maajka – Partibrejkers – Pips, Chips & Videoclips – Helem nejse

Sensation OK stage: Let 3 – Vojko V – Iskaz – M.O.R.T – Bjesovi – Đorđe Miljenović

OK Summer stage: Mladen Tomić – Nebs Jack – Space Motion

I to nije sve, uskoro donosimo još novosti i sadržaja koji nas očekuju na Nektar OK festu 2019. Zato iskoristi OK akciju od 20. do 30. maja i osiguraj sebi i prijateljima najbolju OK zabavu ovoga ljeta.

Nektar OK Fest i ove godine prate, banka partner festivala Addiko Bank i prijatelj festivala kompanija m:tel.

You may also like
Za 4 dana počinje Music Fest Zlatna Nit – Najisčekivaniji rock festival godine
Music Fest “Zlatna nit”: Najavljen najsvježiji festival regije
Sve spremno za Plan B FEST Zajedno!
Veliko interesovanje za ovogodišnji Nektar OK Fest 2023
);