Home > Muzika > Nektar OK Fest na Tjentištu 17/18/19 jula 2020

Nektar OK Fest na Tjentištu 17/18/19 jula 2020

I dok se još uvijek prisjećamo najljepših trenutaka i uspomena sa ovogodišnjeg “Nektar OK Festa”, već polako počinjemo sa pripremama programa i sadržaja za narednu godinu.

Jedinstvena “OK avantura” 2020. godine, svim ljubiteljima zabave, druženja i adrenalinskog doživljaja vrata će otvoriti 17/18/19 jula, kada nas na Tjentištu očekuje sedmo po redu izdanje “Nektar OK Festa”.

U prethodnim godinama izgradili smo povjerenje i podršku najvjernije festivalske OK publike, a sa novim sadržajima, programom, i jedinstvenošću ovog prostora koji mnoge ostavlja bez daha, zaslužujemo povjerenje novih posjetilaca, koji nam dolaze iz regije, Evrope i svijeta. Utiske i atmosferu sa ovogodišnjeg Nektar OK Fest-a, možete pogledati u official aftermovie za 2019. godinu

“Ukoliko još niste imali priliku da zajedno sa nama uživate u magiji Nacionalnog parka Sutjeska, svim prirodnim ljepotama i kulturno istorijskim vrijednostima koje ovaj prostor nudi, ne oklijevajte za narednu godinu. Nektar OK Fest vam i ovaj put obećava puno dobre zabave, ljubavi i pozitivne energije”, poručili su organizatori festivala.

Sve novosti i najave za 2020. godinu donosimo na www.okfest.net

Ostanite OK…vidimo se na Tjentištu 17/18/19 jula 2020.  

You may also like
Ilija Šetka za Eho: Ne treba sve da bude u Banjaluci i Beogradu
Nektar OK Fest 2021 – Tjentište epicentar pozitivne energije i najbolje zabave u regiji
Program i satnice sedmog Nektar OK Festa
OK cinema zona na ovogodišnjem Nektar OK Festu
);