Home > Film > Nektar Ok Fest Karavan 10. i 11. novembra u Banjaluci

Nektar Ok Fest Karavan 10. i 11. novembra u Banjaluci

Naredna stanica Nektar OK Fest karavana je Banjaluka, gdje će se program događaja realizovati u saradnji sa Kulturnim centrom Banski dvor.

U utorak 10. novembra od 17:00 u banjalučkom Peckham pubu održaće se promocija knjige Branka Rosića „Za sutra najavljuju konačno razvedravanje“. U pitanju je drugi roman pisca i zamjenika glavnog urednika „Nedeljnika“, u kojem Rosić piše o zloupotrebi vlasti, izdaji profesije, moralnom padu, cijeni slave, korupciji u savremenom Beogradu i Londonu.

Istoga dana od 20:00 u Kulturnom centru Banski dvor održaće se unplugged koncert benda Kanda, Kodža i Nebojša. Momci iz ovog beogradskog benda publici će se predstaviti u aranžmanu prilagođenom akustičnim gitarama. Riječ je o repertoaru koji je i zvučno i sadržajno drugačiji od uobičajenih svirku. Kako i sami kažu, vremena su izazovna i zahtjevna, te se isto odnosi i na „prevod“ njihovih pjesama u akustično sazvučje, ali ne sumnjaju u ispravnost njihovog odgovora postavljenim zahtjevima. Ulaznice za ovaj koncert su već rasprodane, a svi oni koji nisu imali sreće da dođu do istih na zvaničnoj FB stranici OK Festa, kao i na youtube kanalu moći će pratiti live stream koncerta od 20:00.

U srijedu 11. novembra U 12:00 u Klubu studenata Banjaluka biće otvorena izložba „OK fest retrospektiva“, autora Vedrana Ševčuka i Marka Ristića.

Program se nastavlja u Banskom dvoru, gdje će od 18:00 biti održana projekcija filma „Tusta“, režisera Andreja Korovljeva, nakon čega od 20:00 slijedi projekcija dokumentarca, sa elementima igranog filma „Nebeska tema – priča o Vladi Divljanu“, režisera Mladena Matičevića. Ulaz je besplatan, a broj mjesta ograničen. Ulaznice se mogu preuzeti na biletarnici KC Banski dvor.

Kompletan progam izvodi se u skladu sa epidemiološkim mjerama koje su na snazi.

Nektar OK Fest karavan na putu kroz BiH prate prijatelji događaja Sarajevski kiseljak i voda Sara.

Pridružite se Nektar OK Fest karavanu, prisjetimo se najljepših momenata sa Tjentišta, i pripremimo se za novo zajedničko druženje i poglavlje Nektar OK Festa 2021, koje nas očekuje 16/17/18 jula 2021. u Nacionalnom parku Sutjeska.

You may also like
Sledeća stanica Nektar Ok Fest Karavana Doboj
Banjalučka publika ispratila Nektar Ok Fest Karavan
Uspješna realizacija Nektar OK Fest karavana u Foči
Nektar OK Fest karavan za vikend stiže u Foču
);