Home > Muzika > Nektar OK Fest 2024 – poznat raspored nastupa izvođača po danima

Nektar OK Fest 2024 – poznat raspored nastupa izvođača po danima

Deseto jubilarno izdanje Nektar OK Festa i ovoga ljeta garantuje vrhunsku zabavu na jednoj od najljepših festivalskih lokacija, Tjentište – NP Sutjeska.

Ranije je objavljena sjajna lista muzičkih imena koja će od 19. do 21. jula biti zadužena za još jedan nezaboravan provod na Tjentištu. Poznato je i ko od najavljenih nastupa koji dan i na kojoj od festivalskih bina.

Kao i ranijih godina, festivalski kamp otvoriće svoja vrata dan prije zvaničnog početka festivala /četvrtak, 18. juli/ kada smo za one najvjernije OK kampere pripremili sjajan program na Jägermeister OK stage-u u OK kampu, na kojem će nastupiti: Dža ili Bu, Bojana Vunturišević, Savršeni Marginalci.

Prvi festivalski dan /petak, 19. juli/ započinje na OK summer stage-u uz DJ program za koji će se pobrinuti Nebs Jack i Rezident DJ. Potom slijedi nastavak programa na Jägermeister OK stage-u u OK kampu uz Bjesovi, Who See, Pero Defformero. Večernji sati na Visa Main stage-u rezervisani su za odličan program i atmosferu koju na Tjentište donosi jedan od najpopularnijih američkih, ali i svjetskih bendova, koji po prvi put nastupa u BiH – Thievery Corporation, uz koje su za odličan provod na glavnoj bini zaduženi i Neno Belan & Fiumens, Zoster, Sunshine. Za one željne dobre zabave do ranih jutarnjih sati slijedi program na OK After Party u OK kampu uz Mladen Tomic, Technasia, Rezident DJ.

Drugi festivalski dan /subota, 20. juli/ starta uz Mladena Tomica i Nemax na OK Summer stage-u kraj bazena. OK kamp će i ove godine biti epicentar najbolje zabave i odličnog provoda, za koje će se u subotu na Jägermeister OK stage-u pobrinuti Tamikrest, Atheist Rap, Eyesburn. Za vrelu armosferu subotnje večeri na Visa Main stage-u zaduženi su Parni Valjak, Letu Štuke, Nipplepeople i Svemirko. Po završetku programa selimo se u OK kamp na after party da uz Cristian Varela, Yakka i Rezident DJ-a, dočekamo još jednu zoru na Tjentištu.

Energiju trećeg festivalskog dana /nedjelja, 21. juli/ crpimo na OK summer stage-u uz Dj Jock i Yakka. Na Jägermeister OK stage-u u kampu za završetak dnevnog programa zaduženi su Mortal Kombat, Grše i M.O.R.T. U samom finišu na Visa Main stage-u uživamo uz legendarni britanski punk band The Toy Dolls, uz koje će poslednjeg festivalskog dana nastupiti sjani Ritam Nereda, Buč Kesidi i Vojko V. Završnicu desetog jubilarnog izdanja Nektar OK Festa dočekujemo uz OXIA, DJ Jock, te Rezident DJ-a na OK After Partiju u OK kampu.

Uskoro donosimo i nove sadržaje koji će uz sjajan muzički program, svim posjetiocima donijeti još jedno nezaboravno festivalsko iskustvo na Tjentištu. Sve informacije o aktulenoj punudi i festivalskim paketima dostupne su na zvaničnoj stranici festivala www.okfest.net/#booking

Uz Nektar OK Fest i ove godine su prijatelj festivala kompanija m:tel, banka partner festivala NLB Banka AD Banjaluka, te VISA – službena festivalska kartica.

You may also like
Nektar i OK Fest u ekološkoj misiji recikliranja limenki
Veliko interesovanje za ovogodišnji Nektar OK Fest 2023
Snažnim i moćnim nastupom Apocalyptica obilježila prvo veče „Nektar OK Festa“
Dok’n’Ritam i Nektar OK Fest predstavljaju program OK Cinema zone na Tjentištu
);