Home > Muzika > Nektar Garden Fest je dobio pojačan line-up i novog partnera – Željeznice Republike Srpske!

Nektar Garden Fest je dobio pojačan line-up i novog partnera – Željeznice Republike Srpske!

Prvi Nektar Garden Fest koji će se održati u Prijedoru od 22. do 24. Jula upravo je postao još bolji.

Svi koji su se pitali kako doći na festival i vratiti se poslije kući više ne moraju da brinu. Nabavite svoju ulaznicu preko www.kupikartu.ba, a Željeznice Republike Srpske će vam obezbijediti besplatan i siguran prijevoz do festivala i nazad u vrijeme kada vama to najviše odgovara. Sve što je potrebno da uradite je da vašu kartu predočite na šalteru Željeznice.

Program festivala dodatno je obogaćen s nastupima grupa „Sopot“, „Moreuz“ i „Ispad“, koji će se pobrinuti da publiku preplavi more energije, a za savršen “happy end” svake večeri pobrinuće se DJ-evi: Dejan Milićević – jedan od najboljih regionalnih DJ-eva i producenata, beskompromisni vizionar i producent unikatnog zvuka – Mladen Tomić i DJ Jock – mladi i nevjerovatno talentovani DJ i producent u nezaustavljivom usponu, prepoznat od strane svjetskih giganta elektro scene. 

Sve tri festivalske večeri donose pravo muzičko osvježenje. Bogat program festivala koji će se održati na kultnom mjestu – u Ljetnoj bašti, obilježiće neki od kultnih bendova, ali i mlade nade muzičke scene koje će nastupiti pred publikom.

Prve večeri festivala, u četvrtak 22. jula, očekujte đuskanje uz „Buč Kesidi“, apsolutnu ljetnu uživanciju uz crnogorski hip-hop dvojac unikatnog zvuka „Who See“ i ljubav na prvi pogled uz „Nipplepeople“.

U petak 23. jula nastupa legenda muzičke scene – „Zabranjeno pušenje“, neponovljivi turbofolk-punkrock  sastav „Brkovi“ i kultni punkeri „Atheist Rap“.

Subota 24. jul donosi prekide stvarnosti s „Kanda, Kodža i Nebojša“, lavinu energije s „Orthodox Celts“ i pozitivni haos s „Ritam Nereda“.

Ulaznice za Nektar Garden Fest mogu se kupiti putem www.kupikartu.ba, na Glavnom gradskom trgu sedmicu dana prije početka festivala, te na ulazu festivala na sam dan događaja. Trodnevne ulaznice su u prodaji po cijeni od 22 KM, dvodnevne 17 KM, a jednodnevne 10 KM

Događaj će se održati u skladu s epidemiološkim mjerama.

You may also like
ODRŽANO PRVO VEČE ŠA FESTA
Počinje prijedorski “ŠA fest”
Bechar5 iz Prijedora predstavili singl “Donji Dio Neba” (VIDEO)
Gitarski rifovi i deveta umjetnost obilježili drugo festivalsko veče „Nektar Garden Festa“
);