EHO Portal

“Neki plavi mjesec” iz Banjaluke okrenuo “Ploču na dobro”

Banjalučki bend “Neki plavi mjesec” objavio je novi video spot za pjesmu “Ploča na dobro”. Po riječima muzičara ova numera prenosi jasnu poruku da je čovjek odgovoran za svoja dobra i loša stanja, te da se u skladu sa istim i ponaša u datom trenutku.

“Okrenuti ploču na dobro” nije uvijek jednostavno, ali se postavlja kao imperativ, posebno u ovako teškim trenucima za čovječanstvo. Isključivo stabilan, jak i odgovoran pojedinac može da doprinese sebi, samim tim i društvu u cjelini.

“Pjesma “Ploča na dobro” je snimljena još u januaru 2018. godine. Nekoliko video materijala nije prošlo rigoroznu selekciju umjetničke direkcije benda “Neki plavi mjesec”, stoga i nije objavljena do danas. Iznenada, okrenuvši ploču na dobro u vrijeme izolacije usljed novonastale planetarne paranoje, naš pjevač i gitarista medenih obraščića, Marko Kelečević je ponudio pet video materijala, tako da smo nakon vijećanja odabrali upravo ovaj i odlučili da ga objavimo 1.4.2020. na dan šale, zeze, gega i fora“, istakli su iz benda.   

“Trenutno stanje u ovom dijelu vasione, kao i sama pjesma, najbolje možemo opisati u skladu sa nazivom albuma u pripremi NIDŽE VEZE. Stoga objavljujemo pjesmu Ploča na dobro uz podršku svim ljudima planete Zemlje da iskoriste priliku i okrenu se sebi u svakom smislu, ne smarajući se kupovinom toalet papira, uz poruku OKRENI PLOČU NA DOBRO!”, poručili su iz benda “Neki plavi mjesec”.

);
Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram