Home > Muzika > Nastavlja se serijal koncerata “Za Koju”

Nastavlja se serijal koncerata “Za Koju”

Koncert podrške za što brži oporavak Dušana Kojića Koje održaće se 20. marta u Hali sportova “Ranko Žeravica” u Beogradu, a tim povodom okupile su se brojne kolege i prijatelji kako bi se prikupila sredstva za Kojino lječenje.

foto Nemanja Đorđević

Za velikog autora i umjetnika na koncertu će svirati njegove kolege sa scene “Bajaga i Instruktori”, “Yu grupa”, Točak, “Partibrejkers”, “Straight Mickey and the Boys” i “Čutura”.

Ovo je drugi veliki koncert podrške slavnom muzičaru, a krajem prošle godine u njegovu čast su nastupili “Električni orgazam”, “Artan Lili”, “Eyesburn”, Nikola Čuturilo i “Vasil Hadžimanov Band” “IrieFM”, “Stuttgart Online”, “Dža ili Bu” i “Zvuk Ulice”.

Dušan Kojić Koja, frontmen grupe “Disciplin A Kitschme” poznat je po nizu hitova i saradnji sa najvažnijim muzičarima sa ovih prostorima. Moždani udar je doživio početkom prošlog ljeta u Engleskoj gdje je otputovao u posjetu sestri.

Tada je hitno prebačen u jednu tamošnju bolnicu i danima se nalazio u induciranoj komi kako bi mozak dobio vremena za oporavak.

You may also like
Novi album Rammsteina stiže krajem mjeseca
Movember 2021: „Filijev brk“ – Priznanje za najbolje brkove!
Izašao trejler za “Matrix 4” (VIDEO)
Novi “Predator” snimljen u tajnosti
);