Home > Muzika > Najjači EXIT ikada – na Tvrđavu stižu Chainsmokersi!

Najjači EXIT ikada – na Tvrđavu stižu Chainsmokersi!

Nakon što su ovogodišnju impresivnu listu EXIT hedlajnera otvorili muzički giganti “The Cure”, upravo je objavljeno da na Petrovaradinsku tvrđavu stižu i možda trenutno najpopularnije svjetske zvijezde nove generacije, američki hit sastav “The Chainsmokers”!

Njihova fantastična popularnost u samo posljednjiih pet godina donijela im je vrtoglavih deset milijardi YouTube pregleda, te nevjerovatne 24 nagrade, uz čak 76 nominacija, od čega jednu “Grammy”, tri “MTV” i čak sedam “Billboard” nagrada! Sve to postigli uz samo dva studijska albuma, kao i 34 singla, od čega je njih 19 dobilo i svoj video spot, čime ovaj ultimativni hit duo svojim uspjesima iza sebe ostavlja i zvijezde poput Lejdi Gage, Dejvida Gete i Kalvina Harisa.

Osvojili su podjednako sve vodeće globalne muzičke top liste, kao i naslovnice najtiražnijih svjetskih medija, dok ih je “Los Angeles Times” nedavno predstavio kao najveće pop zvijezde Amerike.

Koliki je velik njihov međunarodni ugled govori i činjenica da je čak i čuveni “Coldplay” pristao da im gostuje kao drugopotpisani u planetarnom hitu “Something Just Like This”!

“Chainsmokersi” se tako pridružuju programu ovogodišnjeg izdanja EXIT festivala, koji uz “The Cure”, predvode vodeće rock and roll, hip-hop i elektronske zvijezde današnjice, “Greta Van Fleet”, Carl Cox, Skepta, DJ Snake, Paul Kalkbrenner, Dimitri Vegas i Like Mike, Solomun, Desiigner, Amelie Lens, Boris Brejcha i mnogi drugi.

Mnogi predviđaju da će njihov treći album, najavljen za ovu godinu, dodatno učvrstiti njihovu dominaciju na muzičkoj sceni, a sa ovakvim mišljenjem složan je i naš čuveni muzički kritičar Dragan Ambrozić:

“Chainsmokersi predstavljaju jedan od najvećih pop sastava koji se pojavio u posljednje vrijeme na globalnoj muzičkoj sceni. Brzina njihovog uspona na svjetski tron predstavlja poseban fenomen i prava je rijetkost u muzičkim krugovima. Ne izgleda kao da će uskoro otići sa njega”.

Upravo zato se i očekuje da će glavna bina EXIT festivala u petak, 5. jula, kada je budu preuzeli “Chainsmokersi”, brzo stići do maksimalnog kapaciteta!

Kupi 4, zgrabi 5: Počela popularna EXIT akcija “4+1”!

Od danas kreće i popularna “4+1” akcija, u kojoj društvo koje zajedno kupi četiri ulaznice za EXIT festival, petu dobija na poklon, a trajaće dok se ne rasproda vrlo ograničen broj ulaznica za ovu akciju. Četvorodnevne EXIT ulaznice trenutno su 124 KM, što je visokih 45% uštede u odnosu na finalnu cijenu! Ulaznice za EXIT mogu se nabaviti preko zvanične stranice exitfest.org. Na sajtu zvanične turističke agencije exittrip.org, dostupni su i turistički paketi koji pored ulaznica, sadrže i razne opcije za smještaj i prevoz.

You may also like
Završen je peti Moto Fest
Najavljen deveti festival “Banjalučki dani muzike”
Billain, internacionalni producent sa bh. adresom nastupa na EXIT festivalu
Nikad veći interes za Sea Star festivalom
);