Home > Muzika > Najavljena manifestacija ”Rokajmo u novu školsku godinu!”

Najavljena manifestacija ”Rokajmo u novu školsku godinu!”

U Banjaluci će se drugu godinu zaredom na jedinstven način najaviti početak nove školske godine!

Tačno u podne u nedjelju, 29. avgusta 2021. godine u kultnom banjalučkom rok kafeu Rock Symphony održaće se koncert banjalučkih klinaca rokera pod nazivom  ‘Rokajmo u novu školsku godinu’!

TV i Radio voditelj i dugogodišnji promoter urbane kulture u gradu na Vrbasu, Danijel Dakić i gitarista i muzički autor, Dragan Moconja, sa mališanima muzičke škole MMS iz Banja Luke drugu godinu zaredom organizuju muzički događaj pod nazivom “Rokajmo u novu školsku godinu”, kojim će se na jedinstven način obilježiti početak školske 2021./2022. godine.

Dragan Moconja i Danijel Dakić

Naime, koncertom u srcu Banjaluke u popularnom banjalučkom parkiću u bašti Rock Simphony, na simboličan način ukazaće se da je, bez obzira na sve okolnosti koje nas prate uslijed pandemije virusa korona, “od kolijevke do groba najljepše đačko doba”!

Koncert pet mladih banjalučkih rock’n’roll bendova organizuje se sa ciljem da se ukaže na značaj urbane kulture i kreira drugačije mišljenje, pogled na svijet, da šansa onima koji žele da svoj grad i društvo u kojem žive učine boljim, a kako ne bismo zaboravili potrebu aktivnog učestvovanja cijele zajednice u pomoći mališanima da se što kvalitetnije uhvate u koštac sa brojnim školskim obavezama koje ih očekuju u predstojećem periodu jer ne postoji ništa značajnije i ljepše za đake, nastavnike i roditelje od početka nove školske godine!

You may also like
Sve spremno za Plan B FEST Zajedno!
Kanda, Kodža i Nebojša u subotu 01. aprila u banjalučkom Klubu studenata
Bend Charna najavljuje promociju novog singla
Banjalučka gitarijada biće održana 5. decembra
);