Home > Muzika > Najavljen deveti festival “Banjalučki dani muzike”

Najavljen deveti festival “Banjalučki dani muzike”

Deveti festival “Banjalučki dani muzike” održaće se na koncertnom prostoru VP “Aquana” od 30. Juna do 2. Jula 2022. Godine, a kao i prethodnih godina, očekuju vas tri nezaboravne festivalske večeri, ispunjene kvalitetnom muzikom, druženjem, plesom i radošću.

Prve večeri festivala nastupiće grupa Galija, Mile Kekin & Band, grupa Srčani udar, koja na festival dolazi čak iz daleke Kanade, te Stringsi Acoustic Orchestra.

Drugi dan festivala rezervisan je za nastupe legendarne YU Grupe, benda Rock Ko Fol iz Sjedinjenih Američkih Država, kao i nastupe dinamičnog sastava Sevdah Baby, benda LSD i grupe Charna, pobjednika takmičenja “Banjalučka gitarijada”.

Trećeg dana festivala publika će imati priliku da među prvima u regionu posluša pjesme sa novog albuma benda Riblja Čorba, čiji su nastupi postali zaštitni znak festivala. Pored toga, na sceni “Banjalučkih dana muzike” nastupiće i fantastični Marčelo, Nensi, Raid i Napeti quintet, Atomsko sklonište i banjalučki bend Racija.

Ulaznice po cijeni od 10 KM po festivalskoj večeri biće u prodaji već od četvrtka, 19. maja, putem onlajn servisa kupikartu.ba, te na blagajni VP “Aquana” i ispred RK “Boska”.

Program sve tri festivalske večeri počinje u 20 časova. Za sve dodatne informacije koje se tiču festivala i prodaje ulaznica, pratite našu zvaničnu FB I Instagram stranicu, ili nas kontaktirajte na broj 066 905 399.

Vidimo se na devetom festivalu “Banjalučki dani muzike”!

You may also like
ODRŽANO PRVO VEČE ŠA FESTA
LUZ KASAL nastupila na BL Festu: Španska diva oduševila Banja Luku
Gitarski rifovi i deveta umjetnost obilježili drugo festivalsko veče „Nektar Garden Festa“
Sve je spremno za početak Nektar Garden Festa
);