Home > Muzika > Moto klub “Istok” najavljuje 6. banjalučku motorijadu

Moto klub “Istok” najavljuje 6. banjalučku motorijadu

Banjalučka motorijada Moto kluba ISTOK održaće se od 31.jula do 2. avgusta godine na tvrđavi Kastel.

Kraj jula i početak avgusta na tvrđavi Kastel rezervisan je za bajkere koji će se ove godine u Banjaluku zaputiti iz više od 20 svjetskih zemalja, a sudeći po dosadašnjim izdanjima motoskupa u organizaciji MK ISTOK, kada se broj posjetilaca i dvotočkaša povećavao iz godine u godinu i to velikim procentom, ne treba sumnjati da će i predstojeći motoskup biti jedan od najmasovnijih događaja u Banjaluci ovog ljeta!

Ali prije banjalučke motorijade, MK ISTOK će i ove godine, tradicionalno biti organizator manifestacije “OTVARANJE MOTO SEZONE” koja će se održati u subotu, 25. aprila u gradu na Vrbasu. Podsjećamo da se ovaj događaj organizuje povodom dana grada, a ove godine u svom petnaestom izdanju bez sumnje će okupiti veliki broj ljubitelja dvotočkaša.

Takođe, predstoji nam i bogat program u “MK ISTOK Club House” koji u susret ovim događajima organizuje svirke uživo, a jedan takav spektakl očekuje nas za doček Dana žena u subotu, 7. marta, uz fenomenalni banjalučki bend “Ultrazvuk”, a sedam dana kasnije, 15. marta očekuje nas najgraciozniji rock’n’roll maskenbal ikada uz nastup benda “5rolej”.

Pripremite se za iskonsko uživanje u stilu pravih bajkera, koji cijene iskreno prijateljstvo, kvalitetno druženje i život po jedinstvenom bajkerskom kodu u kojem dominira poštovanje, poštenje i bratstvo koje ne može da se kupi!

You may also like
Zvuk motora i rokenrola na tvrđavi Kastel
Moconja za Eho: Pomjeranje granica kod “Rock Simfonije” je neminovno
Sve je spremno za VI Banjalučku motorijadu
Motorijada “MK Istok” se vraća na Kastel nakon godinu dana pauze
);