EHO Portal

Moto klub “Istok” najavljuje 6. banjalučku motorijadu

Banjalučka motorijada Moto kluba ISTOK održaće se od 31.jula do 2. avgusta godine na tvrđavi Kastel.

Kraj jula i početak avgusta na tvrđavi Kastel rezervisan je za bajkere koji će se ove godine u Banjaluku zaputiti iz više od 20 svjetskih zemalja, a sudeći po dosadašnjim izdanjima motoskupa u organizaciji MK ISTOK, kada se broj posjetilaca i dvotočkaša povećavao iz godine u godinu i to velikim procentom, ne treba sumnjati da će i predstojeći motoskup biti jedan od najmasovnijih događaja u Banjaluci ovog ljeta!

Ali prije banjalučke motorijade, MK ISTOK će i ove godine, tradicionalno biti organizator manifestacije “OTVARANJE MOTO SEZONE” koja će se održati u subotu, 25. aprila u gradu na Vrbasu. Podsjećamo da se ovaj događaj organizuje povodom dana grada, a ove godine u svom petnaestom izdanju bez sumnje će okupiti veliki broj ljubitelja dvotočkaša.

Takođe, predstoji nam i bogat program u “MK ISTOK Club House” koji u susret ovim događajima organizuje svirke uživo, a jedan takav spektakl očekuje nas za doček Dana žena u subotu, 7. marta, uz fenomenalni banjalučki bend “Ultrazvuk”, a sedam dana kasnije, 15. marta očekuje nas najgraciozniji rock’n’roll maskenbal ikada uz nastup benda “5rolej”.

Pripremite se za iskonsko uživanje u stilu pravih bajkera, koji cijene iskreno prijateljstvo, kvalitetno druženje i život po jedinstvenom bajkerskom kodu u kojem dominira poštovanje, poštenje i bratstvo koje ne može da se kupi!

);
Visit Us On Facebook