Home > Muzika > “Moto Fest, Banjaluka 2020” ove godine 21. i 22. avgusta na banjalučkoj tvrđavi Kastel

“Moto Fest, Banjaluka 2020” ove godine 21. i 22. avgusta na banjalučkoj tvrđavi Kastel

Četvrti po redu „Moto Fest, Banjaluka 2020“ ove će godine, zbog kompletne situacije izazvane pojavom virusa korona, biti održan 21. i 22. avgusta na banjalučkoj tvrđavi Kastel.

Iako su ljubitelji dvotočkaša navikli da u brojnim sadržajima i programu ovog događaja uživaju posljednjeg vikenda u maju mjesecu, obzirom na novonastalu situaciju u kojoj se našao cijeli svijet, zajedničko druženje prolongiraće za avgust mjesec.

Kao i svake godine, organizatori događaja, MK Stršljen potrudiće se da i ovaj Moto Fest, bude obogaćen brojnim sadržajima i kvalitetnim programom u kojem će uživati veliki broj bajkera iz cijeloga svijeta. Cilj događaja je promocija moto sporta i moto turizma u Banjaluci.

Dnevni i večernji program obuhvatiće, moto sajam na kojem će i ove godine učestvovati najpoznatiji svjetski moto brendovi, kao i proizovđači moto opreme, stunt vožnje, moto defile, bajkerske igre, izložbe. Ni ove godine neće izostati humana strana događaja. Kroz humanitarnu tombolu biće prikupljena sredstva koja će se donirati Udruženju za pomoć licima sa autizmom „Djeca svjetlosti“, Banjaluka.

Večernji sati biće rezervisani za dobru muziku i najpoznatije izvođače regionalne muzičke scene.

Za odličnu atmosferu ove godine zaduženi su Nele Karajlić/ Van Gogh/ Galija/ Kerber/ Bjesovi/ Love Hunters/ Đorđe David i Ivana Peters/Daddy Cool.

Dnevna cijena ulaznica za moto sajam i muzički program, kao i prodajna mjesta uskoro će biti poznati, a kao i svake godine ulaz za sve bajkere je besplatan.

Sve informacije o novostima i sadržajima ovogodišnjeg Moto Festa dostupne su na zvaničnoj stranici događaja www.motofestbl.com.

You may also like
Svi putevi vode u Banjaluku, na sedmi po redu Moto Fest
Devetke stižu na Freshwave!
Pridružite se trećem izdanju manifestacije „Noć tvrđava“ na Kastelu
Dan Evrope i Freshwave: Oxia, Lexx i drugi na Kastelu
);