Home > Muzika > Mostar Summer Fest odgođen, poznat novi datum održavanja

Mostar Summer Fest odgođen, poznat novi datum održavanja

Osmo izdanje Mostar Summer Festa neće se održati ove godine kako je planirano zbog opasnosti od širenja koronavirusa i u skladu s preporukama i mjerama nadležnih institucija.

Iako je ovogodišnji program festivala naišao na najpozitivnije reakcije i s nestrpljenjem smo ga iščekivali, kao i naša publika i izvođači, nažalost, festival nije moguće realizirati u planiranom vremenu, odnosno 25., 26. i 27. 6. 2020. godine.
Mostar Summer Fest odgođen je za 2021. godinu, odnosno za 24., 25. i 26. 6. 2021. godine, a kupljene ulaznice vrijede za to izdanje festivala.

Svi oni koji žele vratiti ulaznice i dobiti novac natrag, to mogu fizički učiniti u Mostaru uz prethodni dogovor putem naše službene Facebook stranice ili mail adrese info@mostarsummerfest.com. Povrat novca za kupljene ulaznice moguće je ostvariti do 30.6.2020.

Želimo Vam zahvaliti na strpljenju i podršci, istražili smo sve opcije, ali u vremenu pandemije sigurnost i zdravlje svih posjetitelja i izvođača su na prvom mjestu.
Vjerujemo kako ova situacija nikom nije jednostavna, i da se svi pomalo osjećamo razočarano, ali važno je zadržati pozitivno razmišljanje i vjerovati kako ćemo ponovno uživati na Mostar Summer Festu.

Samo zajedno možemo pobijediti pandemiju, slijedimo preporuke, poštujmo mjere, a mi ćemo svu energiju i resurse uložiti u organizaciju Mostar Summer Festa 2021., koji će zasigurno biti festival za pamćenje.

Čuvajte se i svoje voljene, budite odgovorni. Samo zajedno možemo osigurati ljeto 2021. prepuno dobre muzike, zabave, putovanja, ljubavi i prijateljstva.

Vidimo se na Mostar Summer Festu 2021.!

You may also like
Gitarista benda “Charna” proglašen za najboljeg u Mostaru
Mostar: Biser Neretve čaroban i danju i noću
Vikend stand up komedije u Mostaru
“Elliot”: Etno pjevanje na poseban način priča priču pjesme
);