Home > Muzika > MK “Istok” najavio bajkerski rokenrol spektakl na Kastelu

MK “Istok” najavio bajkerski rokenrol spektakl na Kastelu

Peta, jubilarna motorijada, pod zvaničnim nazivom „5. Međunarodni motoskup MK ISTOK Banja Luka“, održaće se od 26. do 28. jula na banjalučkoj tvrđavi Kastel.

Kraj jula na tvrđavi Kastel rezervisan je za bajkere koji će se ove godine u Banjaluku zaputiti iz više od 20 svjetskih zemalja, a broj bajkera, prema sadašnjim najavama, brojaće se u hiljadama.

Naime, u susret trinaestom rođendanu kluba, očekuje nas pravi bajkerski praznik uz višečasovni  program sa mnogo vrhunskog rokenrola i uz mnogobrojne prijatelje, bajkere i moto klubove. Publiku očekuju mnogobrojni bendovi iz zemlje i regiona, a binom 5. banjalučke motorijade odzvanjaće moćni rokenrol rifovi i to u maratonskom izdanju sa preko 20 sati žive svirke.

Takođe, publika će moći uživati i u bogatom dnevnom programu koji će se realizovati na više lokacija u gradu, a sa svrhom promovisanja iskonskog uživanja u stilu pravih bajkera, koji cijene iskreno prijateljstvo, kvalitetno druženje i život po jedinstvenom bajkerskom kodu u kojem dominira poštovanje, poštenje i bratstvo koje ne može da se kupi.

Sudeći po dosadašnjim izdanjima motoskupa u organizaciji “MK Istok”, kada se broj posjetilaca i dvotočkaša povećavao iz godine u godinu i to velikim procentom, ne treba sumnjati da će i predstojeći jubilarni motoskup biti jedan od najmasovnijih događaja u Banjaluci ovog ljeta.

Posjetiocima će se predstaviti i naši partneri ali i sponzori koji pripremaju mnogobrojna iznenađenja za sve posjetioce 5. Međunarodnog motoskupa MK ISTOK Banja Luka!

You may also like
Novi fosili u Banjaluci: Sanja, Marinko i Zec stižu na tvrđavu Kastel
Morcheeba prvi najavljeni headliner Demofesta
Kolja i Grobovlasnici 9. juna u Banjaluci
“Rock El Clasico” na Kastelu: Stefan Milenković i Nele Karajlić zatvorili Plan B Fest
);