Home > Muzika > Marko Louis 15. i 16. novembra u Banjaluci!

Marko Louis 15. i 16. novembra u Banjaluci!

Talentovani muzičar Marko Louis, zbog velikog interesovanja, najavio je i novi koncert u Banjaluci za 16. novembar koji će se održati u Narodnom pozorištu RS.

Novim singlom “Ninana” najavljuje treći serijal regionalne turneje pod nazivom “Beskraj Tour by Barcaffe” gde će, za sad, posetiti devet gradova a prva destinacija je Banja Luka!

Banjalučka publika je prošle godine na Demo Festu imala priliku da uživa u Markovom koncertu.

“Nisam znao da toliko ljudi u Banjaluci sluša i peva, moje pesme. Nastup na Kastelu je bio jedno posebno iskustvo koje ću pamtiti! Nakon Demo Festa objavio sam novi album i sada je lepa prilika da “Euridiku” prvi put uživo predstavim publici u Banjaluci”, izjavio je mladi muzičar.

Nova pesma “Ninana” najavljuje njegov četvrti studijski album koji će se zvati “Sloboda”. Muziku za pjesmu “Ninana” potpisuje Marko Louis a aranžman je urađen u saradnji sa Markovim kumom, Nikolom Jezdićem.

Tekst je napisao Stihomir Klepić, član Sarajevske grupe “Helem Nejse” sa kojima Marko već nekoliko godina sarađuje i stvara. Spot za novu pjesmu je animiran i ilustracije talentovane Katarine Baćević pričaju ovu slatku, na kraju malo tužnu ljubavnu priču. Katarina je režirala i radila ilustraciju ovog spota, a Nikola Filipović je bio zadužen za animaciju i montažu.

“Ninana je jedna malo drugačija ljubavna priča” kako Marko Louis objavljuje na socijalnim mrežama i time privlači ljude da odgledaju spot i poslušaju pjesmu.

Pored nove pjesme koju izdaje za izdavačku kuću PGP, Marko Louis objavljuje na Youtube svoj novi koncertni snimak pod nazivom “Marko Louis Espresso Session by Barcaffe” kojim ujedno najavljuje početak svoje Balkanske turneje. Marko je na ovom koncertu predstavio svoje poznate pjesme u drugačijem svjetlu i akustičnoj izvedbi u intimnom ambijentu uz kafu i kolač.

Treća sezona regionalne turneje počinje 15. i 16. novembra u Banjaluci u Narodnom pozorištu RS i nakon toga slijedi prvi koncert u Makedoniji 28.novembra u Skoplju u MKC-u., 29.novembra se nastavlja put za Niš u Dom Vojske i posljednji koncert u ovoj godini će se održati u Somboru 06.decembra u Narodnom pozorištu.

“Nastavlja se beskrajna turneja i posećujem svake godine više gradova. Mnogo sam srećan da imam mogućnost da delim moju muziku, energiju i emocije sa publikom širom bivše Jugoslavije. Uskoro objavljujemo datume za gradove Novi Sad, Sarajevo, Ljubljana, Zagreb i Beograd”, rekao je Marko Louis.

Ulaznice za koncertu Banjaluci mogu se kupiti na biletarnici Narodnog Pozorišta.

You may also like
Humanitarna akcija „Umjetnost koja nikome ne treba“ sutra u Domu omladine u Banjaluci
Pridružite se trećem izdanju manifestacije „Noć tvrđava“ na Kastelu
Antievrovizija Mortal Kombata 18. maja na Beogradskom sajmu…
Dan Evrope i Freshwave: Oxia, Lexx i drugi na Kastelu
);