Home > Muzika > Marko Kelečević predstavio singl “Kad se jutrom probudim”

Marko Kelečević predstavio singl “Kad se jutrom probudim”

Banjalučki muzičar Marko Kelečević predstavio je svoj novi video-spot za singl “Kad se jutrom probudim”, koji donosi univerzalno lijepu emociju, jer pjesma nije isključivo o ljubavnim parovima, iako bi po riječima Kelečevića slušaoci to na prvu mogli da pomisle.

“Ruku ti pruži i drugar i brat kada ti nije dobro ili i kada jeste, zagrli te od dragosti. Može je shvatiti ko kako želi, ima tu širinu. Ljubavna je svakako, ali ima i raznih ljubavi. I jer od jutra sve počinje pa neka i ovo bude neki novi početak. Probudimo se i srećni smo jer smo budni, prosto je i jednostavno, to je nešto na šta rijetko pomislimo. A dovoljan je nekada taj nečiji pogled i da budemo zahvalni”, poručio je Kelečević za “Nezavisne”.

Tekst za novi singl banjalučkog muzičara napisao je Bojan Madžar, a za aranžman i muziku zaslužan je sam Kelečević.

“U realizaciji pjesme učestvovalo je nekoliko osoba. Od sviračke sekcije, osim mene na gitarama i vokalu, tu je Momir Nikić na ritam i solo gitari, Siniša Rodić na drugoj solo gitari, Damir Marjanović na perkusijama, Aleksandar Vlajsavljević na basu i Mario Zlatinić na loopovima. Pjesma je snimana i miksana u ‘Oksigen’ studiju u Banjaluci, kod Momira Nikića”, istakao je Kelečević.

Za snimanje video-spota nove pjesme bio je zaslužan banjalučki snimatelj i fotograf Vedran Ševčuk Alf, a sam spot je snimljen u automobilu reno 5 kabriolet.

Kelečević dodaje da je dan prije snimanja izviđao lokaciju puta na kojoj je spot trebalo da bude snimljen, a onda je dan kasnije napravio pogrešno skretanje i obavio snimanje na pogrešnoj lokaciji bez toga da je bio svjestan ove situacije.

“Jeste, Alf i ja smo imali skauting lokacija i dogovorili smo određenu lokaciju, međutim kad smo se našli na dan snimanja, pogrešno smo skrenuli misleći da je to pravi put. Snimili smo čitav spot i tek po povratku kući shvatili smo da smo sve vrijeme bili na pogrešnoj lokaciji”, prisjetio se kroz smijeh Kelečević.

Muzičar dodaje da, kako to obično i biva, svako snimanje spota sa sobom nosi neke anegdote, a njegova anegdota se u ovom slučaju zvala “Žuti kombi”.

“Alf i ja smo krenuli renoom da se nađemo sa ostatkom benda na određenoj lokaciji. Kad smo stigli na lokaciju, ispred nas je bio, ni manje ni više, nego žuti kombi. Tu smo čekali ostatak benda jedno pola sata. Kad smo nazvali bend i pitali gdje se nalaze, dobili smo odgovor na lokaciji, na šta smo mi odgovorili: ‘Pa i mi smo na lokaciji!’ Kad smo ih upitali gdje su, odgovor je bio: ‘Ispred žutog kombija.’ A mi smo sve vrijeme bili iza. Ostatak priče je poznat”, rekao je Kelečević.

Kada je u pitanju nastavak autorskog rada, ovaj muzičar iz Banjaluke dodaje da uveliko radi na novim ostvarenjima te da su u pripremi tri nove pjesme i dva video-spota. Kelečević dodaje i da je pandemija virusa korona negativno uticala na stvaralaštvo, jer su svi nastupi obustavljeni. On ima i kaver bend “Saso Mange”, ali i te, kao i autorske svirke, još su na čekanju.

Izvor: Nezavisne novine/David JOJIĆ

You may also like
“Ultrazvuk” objavio pjesmu i video spot pod nazivom “Moć” (VIDEO)
Banjalučka “Rock simfonija” predstavlja novi singl “Čovjek iz ogledala” (VIDEO)
foto: Nebojša Babić
Marčelo za EHO: “Ljudi obično misle da je najteže probiti se, ali daleko veći izazov je kako trajati”
Svi putevi vode u Banjaluku, na sedmi po redu Moto Fest
);