Home > Muzika > Manu Chao rasprodao sve ulaznice za koncert u Banjaluci

Manu Chao rasprodao sve ulaznice za koncert u Banjaluci

Sve karte za najavljeni nastup legendarnog muzičara Manu Chaoa u Banjaluci su rasprodane. Tim povodom su se i organizatori ovog događaja obratili javnosti putem njihove zvanične Facebook stranice.

“Još jednom se zahvaljujemo svima onima koji su bili brzi i na vrijeme kupili ulaznice za predstojeći veliki spektakl “El Chapulin Solo” koji nam u Banjaluku po prvi put dovodi veliku svjetsku zvijezdu Manu Chao.

Iako se zaista radi o velikom svjetskom imenu, čije koncerte u svijetu posjećuje i do 100.000 ljudi, Manu je jednako poznat i po tome da vrlo često organizuje nastupe u vrlo neobičnim ili manjim i intimijim prostorima, kao što su barovi i klubovi, pred manjim brojem publike. Ovoga puta odlučio se baš za takav tip nastupa u acoustic verziji u okviru mini balkanske turneje sa svojim projektom “El Chapulin Solo”. Na njegovom putu naći će se Banjaluka, Niš, Skoplje i Sofija.

OK Fest na ovaj način nastavlja saradnju sa velikim svjetskim imenima, nastojeći da tokom cijele godine promoviše i širi ideju, kao i sam koncept i pozitivnu energiju festivala, koji iz godine u godinu zbog samog kvaliteta i nesvakidašnjeg ambijenta u kom se održava zavređuje pažnju ne samo publike, nego i planetarno poznatih imena iz svijeta muzike.

Svakako da nam je želja da se ova započeta saradnja sa Manu Chao i nastavi, te da ga u nekom narednom periodu nakon Banjaluke, ugostimo i na Tjentištu. Ispunili smo njegovu želju da posjeti naše krajeve i zasvira pred publikom u intimnom prostoru. Mi ćemo se pokazati kao dobri domaćini, a vi sigurni smo kao i uvijek, kao fenomenalna publika.

Dobrom atmosferom i energijom 17. oktobra u KSB-u zajedno ćemo ga pozvati da nas posjeti ponovo, da uživamo zajedno u mnogo većem broju i nešto drugačijem ambijentu, kao što je Tjentište/NP Sutjeska. #budiOK

You may also like
“Živjeti slobodno”: “Letu štuke” 11. maja u Klubu studenata Banjaluka
Kanda, Kodža i Nebojša u subotu 01. aprila u banjalučkom Klubu studenata
Kultni splitki hip-hoperi TBF, 8. aprila dolaze u banjalučki KSB
ZOSTER I KANDA, KODŽA I NEBOJŠA U BANJALUČKOM KSB-u
);