Home > Muzika > “Letu štuke” sutra u Banja Luci

“Letu štuke” sutra u Banja Luci

Poznati sarajevski bend „Letu štuke“ u subotu /30.11./ održaće koncert u banjalučkom KSB-u. Ovaj nastup biće prilika za promociju njihovog poslednjeg aktuelnog albuma „Topla voda“, ali publika neće ostati uskraćena ni za nešto starije hitove, koji su ovaj bend učinili jednim od najpopularnijih u regiji.

Kako kaže sam frontmen benda, Dino Šaran: „Banjalučka publika je sjajna i to nije samo floskula za reklamiranje koncerta već činjenica na osnovu iskustva”.

Svi oni koji nam se u subotu pridruže u KSB zasigurno će uživati u odličnom provodu i još boljoj svirci. Početak koncerta najavljen je za 21:00.

Ulaznice za ovaj koncert po cijeni od 10 KM mogu se kupiti u KSB-u i Peckham Pubu. Cijena ulaznice na dan koncerta biće 14 KM.

Nakon nastupa Letu Štuke, tokom decembra mjeseca očekuje nas nastavak odličnog programa u KSB. Najprije ćemo 14. decembra uživati uz Straight Jackin, a potom 20. decembra koncert će održati jedan od najpopularnijih regionalnih izvođača Damir Urban. Ulaznice za ove koncerte su takođe u prodaji. Cijena pojedinačne ulaznice po događaju u pretprodaji je 10,00 KM, a na dan koncerta cijena ulaznice biće 14,00 KM. Prodajna mjesta su KSB i Peckham Pub.

Više informacija o najavljenim koncertima pratite na: https://www.facebook.com/okteammusic/

You may also like
Antievrovizija Mortal Kombata 18. maja na Beogradskom sajmu…
Rok Simfonija rasplesala Banjalučane! (FOTO)
Novim singlom ‘Nitko osim nas’ Vatra poziva na
“Živjeti slobodno”: “Letu štuke” 11. maja u Klubu studenata Banjaluka
);