Home > Muzika > Letu štuke 30. novembra u banjalučkom KSB

Letu štuke 30. novembra u banjalučkom KSB

Koncertni program u banjalučkom KSB do kraja 2019. godine donosi mnogo dobre muzike i nastupa vrhunskih bendova, koji su uvijek rado dočekani među domaćom publikom.

Poslednji dan mjeseca novembra /30.11./ rezervisan je za nastup jednog od najpopularnijih regionalnih bendova „Letu štuke“, koji će na koncertu u Banjaluci promovisati svoj aktuleni album „Topla voda“. Nakon sedam godina albumske stagnacije, u novembru 2018. objavili su ovaj četvrti po redu studijski album, koji vrlo uspješno predstavljaju publici u okviru svoje regijske koncertne promocije.  ‘Bože zdravlja’, ‘Supermarket’, ‘Bočice’, ‘Zemlja gori’, na kojem su Štuke udružile snage s Dubioza kolektivom i ‘Topla voda’ noseći su singlovi aktuelnog albuma. Osim u novim pjesmama publika će biti u prilici da uživa i u nešto starijim, ali velikim hitovima ovog benda: ’Minimalizam’, ’Šutiš’, ’Mjesto za dvoje’…

Frontmen benda, i istaknuti autor Dino Šaran poručio je da im nastupi u Banjaluci, kao i banjalučka publika nisu strani, te da se kao i uvijek raduju odličnoj svirci u ovom gradu.

Ulaznice za ovaj koncert po cijeni od 10 KM mogu se kupiti u KSB-u i Peckham Pubu. Cijena ulaznice na dan koncerta biće 14 KM.

You may also like
“Letu Štuke” na Kontaktu u Beogradu
“Letu štuke” sutra u Banja Luci
Dino Šaran za Eho: “Volimo neposredni kontakt sa publikom jer tu lakše dođe do hemije”
“Zoster” i “Letu štuke” nastupaju u Banjaluci
);