Home > Muzika > LET 3 za EHO: “Publika nas gura naprijed, a što se tiče srama, takvih trenutaka se ne sjećamo”

LET 3 za EHO: “Publika nas gura naprijed, a što se tiče srama, takvih trenutaka se ne sjećamo”

Kultni muzički sastav “Let 3” najavio je nastup na ovogodišnjem izdanju “Nektar Garden Festa” koji će se održati u prostoru Ljetne bašte u Prijedoru od 1. do 3. Jula.

Ovi slavni rokeri čije nastupe publika uvijek rado prepričava, nisu gosti u Prijedoru prvi put, te u razgovoru za Eho portal ističu da imaju jako lijepa iskustva sa publikom u gradu na Sani.

EHO: Let 3 u Prijedoru na Garden Festu, publika se raduje vašem nastupu, šta imate poručiti publici, šta ih očekuje i kakve su vaše uspomene vezano za Prijedor?

LET 3: Izuzetno nas veseli činjenica da se publika raduje našem novom gostovanju u Prijedoru. Prethodno nam je gostovanje ostalo u jako lijepom sjećanju po svim pitanjima. Ambijent, organizacija, posjeta, reakcija publike…sve je bilo baš vrhunski.

Poručujemo svima da se pojave i ovog puta uz garanciju da ih sigurno nećemo razočarati jer ih očekuje još jedan vrhunski nastup vrhunskog izvođača.

EHO: Iskreno želimo da vjerujemo da je korona iza nas, pandemija je na neki način uništila život koji smo do tada znali, kako ste vi proveli period pandemije, koliko je sve to što se dešavalo uticalo na vas?

LET 3: Sve što se događa i što se događalo neminovno utječe na sve pa naravno i na nas. Sam period pandemije smo proveli tako da smo istraživali neke nove načine i moduse funkcioniranja. Cijelo ovo razdoblje je u najmanju ruku stresno, ne samo nama već je to globalni sindrom, ali ajde da se svi nadamo da je ovo neka faza katarze i pročišćenja i da nas uskoro čekaju neka bolja vremena.

EHO: Let 3 je na sceni već dugo, taj boravak je najblaže bio živopisan, postoje generacije publike koje iznova prepričavaju anegdote sa vaših nastupa, zanima me koji vam je najsretniji trenutak u profesionalnom životu i da li imate nešto čega se možda sramite?

LET 3: Jako teško pitanje, bilo je i bit će sijaset tih “najsretnijih” trenutaka. Zapravo smo najsretniji kad osjetimo podršku publike, to je ono što nas gura naprijed.

Što se tiče srama iskreno, ne sjećamo se baš takvih trenutaka.

EHO: Šta publika može očekivati u sljedećem periodu, da li spremate neke nove stvari i gdje vas možemo gledati ovog ljeta?

LET 3: Ovog ljeta smo na putu širom regije i to je ono što nas puni energijom i inspiracijom za neke naše nove kreativne avanture. Više informacija o našim gostovanjima se može naći putem kanala komunikacija koji se zovu društvene mreže. https://www.facebook.com/let3music Jako lijepo ljeto je pred nama.

Voli Vas Let 3

Razgovarao: Zoran MATIĆ

You may also like
Antievrovizija Mortal Kombata 18. maja na Beogradskom sajmu…
Rok Simfonija rasplesala Banjalučane! (FOTO)
Novim singlom ‘Nitko osim nas’ Vatra poziva na
“Živjeti slobodno”: “Letu štuke” 11. maja u Klubu studenata Banjaluka
);