Home > Muzika > Koncerti “Foo Fightersa” u Puli bez jednokratne plastike

Koncerti “Foo Fightersa” u Puli bez jednokratne plastike

Na oba rasprodana koncerta “Foo Fightersa” u Puli, a po prvi put u Hrvatskoj na događaju ovakovog tipa, koristiće se posebno dizajnirane perive čaše s ciljem smanjenja korištenja i bacanja jednokratne plastike. Čaše će biti oslikane motivima benda, a nakon korištenja, posjetioci iste mogu ponijeti kući kao dodatni suvenir s najvećeg rock spektakla ove godine u Hrvatskoj.

Koncerti i festivali mjesta su na kojima se koristi i baca velika količina jednokratne plastike, a da to ne mora biti tako dokazali su organizatori koncerta “Foo Fightersa” u Hrvatskoj “LAA” i “Ožujsko Glazbena Točionica”.

“Jako smo ponosni i sretni što će baš ovaj spektakl u pulskoj Areni postaviti nove standarde u organizaciji koncerata i evenata ovakvog tipa. Svatko sa svoje strane može i mora dati obol velikim svjetskim inicijativama smanjenja korištenja i bacanja jednokratne plastike na koncertima i festivalima. Odgovornost je na svima nama, a toga su itekako svjesni i dečki iz Foo Fightersa s kojima je ova inicijativa i pokrenuta. Ovo je prvi koncert u pulskoj Areni, ali i u Hrvatskoj, koji uvodi perive čaše, a svakako nije posljednji”, poručili su organizatori.

Perive čaše će posjetioci moći preuzeti na šankovima smještenim unutar Arene te na koncertnom prostoru s gornje strane amfiteatra prilikom naručivanja pića. Posjetioci čaše mogu ponijeti sa sobom, a unutar Arene je organizirano i nekoliko sabirnih stanica gdje će ih publika moći odložiti.

“Foo Fighters” nastupiće u pulskoj Areni dvije večeri, večeras i sutra. Satnice za oba koncerta su iste. Vrata će se otvoriti u 18 časova, predgrupa “Frank Carter & The Rattlesnakes” počeće u 20 časova, a “Foo Fighters” u 21:15 časova.

You may also like
Antievrovizija Mortal Kombata 18. maja na Beogradskom sajmu…
Rok Simfonija rasplesala Banjalučane! (FOTO)
Novim singlom ‘Nitko osim nas’ Vatra poziva na
“Živjeti slobodno”: “Letu štuke” 11. maja u Klubu studenata Banjaluka
);