Home > Muzika > KONCERT BENDA „DUBIOZA KOLEKTIV“ 17. JUNA U BANJALUCI

KONCERT BENDA „DUBIOZA KOLEKTIV“ 17. JUNA U BANJALUCI

Zasigurno najpopularniji bend na Balkanu, Dubioza Kolektiv, dolazi u Banjaluku gdje će 17. juna održati koncert na tvrđavi Kastel.

Momci iz benda posebni su po svojoj enegiji, tekstovima i muzici koja predstavlja svojevrsnu kombinaciju ska, punk-a, reggae-a, elektronike, hip-hopa uz primjese balkanskih tonova. Njihova popularnost ogromna je ne samo na prostoru naše regije, već i Evrope i svijeta, gdje su vrlo često prisutni na turnejama, i ma gdje god nastupili, za svaki njihov koncert traži se ulaznica više. Publika širom svijeta prepoznala ih kao „must see live act“.

Od prvog albuma objavljenog 2004. godine, istomenog naziva, kao i naziv benda „Dubioza Kolektiv“, preko EP „Open Wide“, „Dubnamite“, „Firma Ilegal“, „5 do 12“, „WILD WILD EAST“, koji ih je lansirao na međunarodnu muzičku scenu, te „Apsurdistan“, „Happy Machine“, „Pjesmice za djecu i odrasle“, „#fakenews“, momci iz benda su nizali samo hitove koji su suvereno vladali na top listama u zemlji i regiji, te pronalazili put do inostrane publike među kojom su stvorili veliku bazu fanova iz cijeloga svijeta koja ih prati na svim njihovim nastupima, te vrlo često zbog svog omiljenog benda dolazi i na drugi kontinent.

Njihovi nastupi uvijek donose posebnu energiju, koju već u samom startu prenose na publiku, te od prvog do poslednjeg takta atmosfera na njihovim koncertima je ona koja se dugo pamti, i o kojoj se dugo priča.

Zasigurno nas odlična atmosfera očekuje i na tvrđavi Kastel u Banjaluci, 17. juna kada nam stiže najuspješnija muzička senzacija naše regije, kako mnogi popularno nazivaju momke iz Dubioza Kolektiva. „Kažu“; „Volio Bih“; „Walter“; „Kokuz“; „Blam“… samo su dio repertoara u kojem ćemo uživati tokom nastupa u Banjaluci.

Organizatori koncerta OK team i Prorent uz podršku generalnog sponzora, kompanije m:tel ovim događajem nastavljaju već započetu koncertnu sezonu u gradu na Vrbasu.

Ulaznice za ovaj događaj po cijeni od 15,00 KM u prodaji su putem online prodajnog sistema www.gigstix.ba kao i putem GIGSTIX prodajne mreže u svim većim gradovima u BiH.

Sve info o ovom događaju, možete pratit na zvaničnom eventu:

https://www.facebook.com/events/686392399269842/?ref=newsfeed

You may also like
Ultrazuk predstavio singl “S.O.S” (VIDEO)
Novi fosili u Banjaluci: Sanja, Marinko i Zec stižu na tvrđavu Kastel
Morcheeba prvi najavljeni headliner Demofesta
Kolja i Grobovlasnici 9. juna u Banjaluci
);