Home > Muzika > Kolja i Grobovlasnici 9. juna u Banjaluci

Kolja i Grobovlasnici 9. juna u Banjaluci

Kultni kantautor, vrsni muzičar, glumac, režiser i scenarista Nikola Kolja Pejaković zajedno sa svojim bendom Grobovlasnici nastupiće 09. juna u Banjaluci.

Nakon brojnih upita njegove vjerne publike i dugog iščekivanja, koncert ovog sjajnog umjetnika, u njegovom gradu, biće realizovan na najljepšoj koncertnoj lokaciji – tvrđavi Kastel.

Ovaj vrsni muzičar na muzičkoj sceni stekao je status kultnog autora već sa prvim albumom “Mama, nemoj plakati” (2002), snimljenim pod imenom Kolja i Smak Bijelog dugmeta. Pejaković je svoj osoben autorski izraz nastavio sa pjesmama poput “Haljinice boje lila” i “Eto, udade se ti za konja” na podjednako izazovnom drugom albumu “Kolja” (2009). Usljedio je i treći album “Grobovlasnici” (2013).

Konačno, Kolja je kultni status učvrstio kod publike i kritike odlično prihvaćenim četvrtim albumom “4 Prsta”, a izdvojile su pjesme “Može malo sutra”, “Ala je lep ovaj svet” (na stihove Jovana Jovanovića Zmaja) i “Svaku noć je isti mrak”.

Na pitanje kako bi opisao muziku koju svira, sam Pejaković kaže: „Kako god okreneš, to je bluz“. Stoga ćemo zajedno uživati u njegovim najvećim hitovima uz sjajnu pratnju njegovog benda
Grobovlasnici, 09. juna na banjalučkoj tvrđavi Kastel.

Ulaznice za ovaj koncert u pretprodaji po cijeni od 15 KM biće dostupne putem prodajnog sistema www.gigstix.ba – online, kao i na njihovim prodajnim mjestima širom BiH.

Takođe, ulaznice se mogu kupiti i na Trgu Krajine u Banjaluci.

Sve informacije o ovom, kao i ostalim događajima u organizaciji OK team-a, pratite na https://www.facebook.com/okteammusic/

You may also like
Svi putevi vode u Banjaluku, na sedmi po redu Moto Fest
Devetke stižu na Freshwave!
Pridružite se trećem izdanju manifestacije „Noć tvrđava“ na Kastelu
Antievrovizija Mortal Kombata 18. maja na Beogradskom sajmu…
);