Home > Muzika > “Kazoo” iz Gradiške predstavlja singl “Destiny”

“Kazoo” iz Gradiške predstavlja singl “Destiny”

Sastav “Kazoo” iz Gradiške nedavno je predstavio publici novi singl pod nazivom “Destiny”. Nova pjesma je već osvojila simpatije publike, koja se poželjela novih autorskih singlova ovih muzičara.

Frontmen ovog sastava, Vanja Jevrić ističe da je numeru originalno je izvodio Colonel Red, te da je to traka iz zlatnog vremena House muzike.

“Pjesma govori o sudbini koju u mnogo slučajeva sami sebi krojimo. A mi smo napravili totalnu rekonstrukciju”, rekao je Vanja.

“Kazoo” je na sceni već punih 20 godina, a starija publika ih pamti kao sastav koji je među prvima donio elektronski zvuk na ove prostore.

“Kazoo predstavlja plesnu i pozitivnu energiju koju ova vrsta muzike nosi. Svi smo već dugi niz godina muzičari koji su svirali neke druge vrste muzike ali 2002. godine se javila ideja koju smo iznijeli publici i od tada smo aktivni. Trenutno predstavljamo novi zvuk mnogo mračniji u skladu države u kojoj živimo”, rekao je kroz smijeh Vanja.

Što se tiče narednih planova ovog sastava iz Gradiške, njihov cilj je da svoj zvuk predstave van granica naše zemlje.

“Naravno osim toga, cilj je da se borimo i protiv papanluka kao i do sada. Jeste da su oni pobjedili ali neke bitke smo i dobili”, zaključio je Vanja.

Poslušajte singl “Destiny”

Zoran MATIĆ

You may also like
Stereo Banana u novom spotu pokazuje kako će izgledati Niš za 100 godina (VIDEO)
Ultrazuk predstavio singl “S.O.S” (VIDEO)
Grupa Zoster objavila je video spot za pjesmu “Čovjek želi da je ptica”
Mladen Mačar predstavio pjesmu “Sarajevo”
);