Home > Muzika > Kanda, Kodža i Nebojša u subotu 18. januara u KSB-u

Kanda, Kodža i Nebojša u subotu 18. januara u KSB-u

Prethodno najavljeni koncert benda “Kanda, Kodža i Nebojša” koji je u banjalučkom KSB trebao biti održan krajem decembra, održaće se u subotu 18. januara.

Prije nastupa ovog poznatog sastava, iste večeri publiku će zabavljati bend “MultiCultus” iz Banjaluke.

“Kanda, Kodža i Nebojša” su jedan od ključnih sastava sa rok scene iz devedesetih godina, grupa jedinstvene poetske vizije, čiji rad ostaje upamćen kao jedan od vrhunaca pozne faze razvoja našeg rokenrola. KKN je sastav koji već 25 godina sa uspjehom odgovara na pitanje kakav je rokenrol potreban u našim krajevima – strasan i angažovan, uvijek u ljubavi sa publikom.

Poslije pet godina studijske pauze objavili su svoj osim po redu studijski album pod nazivom “Uskoro”, sa kojeg su se odmah izdvojili “Misli dobro”, “Jamajka”, “Letnji dan”, “Lako polako”…

Mnogi kritičari ističu da je KKN i ovoga puta uspio da oduševi publiku novim albumom što nije lako poslije toliko godina postojanja.

Ulaznice za ovaj koncert mogu se kupiti po cijeni od 10 KM u KSB-u i Peckham Pubu. Na dan koncerta cijena ulaznice biće 14 KM. Ulaznice koje su kupljene ranije za koncert koji je trebao biti održan krajem decembra, važiće za nastup benda u subotu 18. januara.

Sve informacije o programu i nastupima u KSB pratite na https://www.facebook.com/okteammusic/

You may also like
Antievrovizija Mortal Kombata 18. maja na Beogradskom sajmu…
Rok Simfonija rasplesala Banjalučane! (FOTO)
Novim singlom ‘Nitko osim nas’ Vatra poziva na
“Živjeti slobodno”: “Letu štuke” 11. maja u Klubu studenata Banjaluka
);