Home > Muzika > Kaliopi u Narodnom pozorištu Republike Srpske

Kaliopi u Narodnom pozorištu Republike Srpske

Kaliopi u okviru svojih jesenjih koncerata u oktobru stiže u Bosnu i Hercegovinu gdje će imati priliku za novi susret sa svojom publikom.

Turneja započinje 4. oktobra u Mostaru koncertom u dvorani Herceg Stjepan Kosača i nastavlja se dan kasnije u Sarajevu (Dom mladih). Već 6. oktobra Kaliopi nastupa u Zenici (BNP), a dan kasnije u Doboju (Centar za kulturu i obrazovanje).

Osmog oktobra poznata pjevačica nastupa u Banja Luci u Narodnom pozorištu, a svoju turneju će kasnije nastaviti u Tuzli (BKC), 10.10 u
Bijeljini (Centar za kuturu), 11.10 u Brčkom (Dom kulture). Koncerti će se zatim nastaviti u još nekoliko gradova u BiH čiji se termini uskoro očekuju.

Prepoznatljiva po isključivo moćnoj i emotivnoj interpretaciji, kao i posebnoj energiji i šarmu koje donosi na sceni i velikim brojem hitova kao što su „Bato“, „Kofer ljubavi”, “Znam da te volim”, ,,Melem”, ,,Crno i belo”, “Vučica”, ,,Poželi”, “Nevinost”, „Mrvica“, „Oprosti“, „Rođendan“, „Presuda“ i mnogi drugi, ova dama na svakom svom koncert ostvari poseban fluid sa publikom koji traje do sljedećeg susreta.

Kaliopi, sa svojim sjajnim muzičarima koji je prate na sceni, je za sve ljubitelje dobrog zvuka pripremila posebno koncertno uživanje, a to i sama kaže:

“Jako sam uzbuđena zbog koncerata koji me očekuju! Moja imaginarna LOKOMOTIVA, koja tokom koncerta postane realnost, obavezuje me da
putujem dalje i da što više radosti unesem u srcima onih koji pjevaju sa mnom. Dragi moji, spremite se da zapjevamo zajedno!”

Ulaznice za koncert u Banja Luci biće u prodaji na blagajni Narodnog pozorišta i preko sistema kupikartu.ba.

Producent turneje je jedna od najprepoznatljivijih koncertnih agencija u BiH, Agencija “Zeus” iz Tuzle.

You may also like
Humanitarna akcija „Umjetnost koja nikome ne treba“ sutra u Domu omladine u Banjaluci
Pridružite se trećem izdanju manifestacije „Noć tvrđava“ na Kastelu
Antievrovizija Mortal Kombata 18. maja na Beogradskom sajmu…
Dan Evrope i Freshwave: Oxia, Lexx i drugi na Kastelu
);