Home > Muzika > Josipa Lisac uz dobru energiju i protiv kiše na Kastelu

Josipa Lisac uz dobru energiju i protiv kiše na Kastelu

Drugo veče Banja Luka Festa proteklo je uz koncert Josipe Lisac koja je oduševila sve prisutne.

Nekako od početka večeri spekulisalo se o kiši, hoće li neće li, ali to nije pokvarilo raspoloženje ni izvođača, ni organizatora, ni publike.  

Regionalna diva na scenu je izašla sa kišobranom. Između hitova “1000 razloga”, “Gdje Dunav ljubi nebo”, “Sreća”, zasmijavala je publiku koja nije strahovala zbog najavljene kiše.

“Organizatori su mi rekli Josipa ako bude kiše zbrzaj koncert. Stoga ne idemo redoslijedom, nego improvoziramo”, riječi su kojima je u jednom trenutku izmamila gromoglasan aplauz prisutnih.

 Četrdeset pet minuta svirke već je prošlo, kada je Josipa Lisac odbacila kišobran i otpjevala pjesmu “Make up”, prije toga rekavši da je pjesma objavljena daleke 1980. godine i da je grozno to što je još uvijek u modi, jer ljudi nikada nisu skinuli svoje maske.

Posebnu emociju je izazvala pjesma “Hir” koju je publika otpjevala i plesala od početka do kraja. Finale koncerta počelo je uz “Danas sam luda” koju su svi očekivali.

“Divni ste jer ste došli po ovoj oluji. Došli ste od svukud, čula sam sve”, poručila je.

Atmosfera je, međutim, bila na vrhuncu tek prilikom izvedbe pjesme “Magla”.

“Nisu potrebne neke velike riječi, vaše prisustvo ovdje govori sve, hvala vam najljepše. Imamo još dvije pjesme, nećemo odlaziti, pa se kao vraćati na bis, da nas tada ne bi sačekala totalna oluja. Ko nema kišobran može slobodno da ode, nećemo se ljutiti. Hvala vam još jednom”, poručila je Josipa Lisac, uz riječi da dugo godina živi “Banja Luka Fest”.

Tokom ove dvije pjesme već je krenula kiša, ali publika nije otišla nego je do kraja odslušala koncert i ovacijama ispratila divu i drugo veče Banja Luka Festa.

Večeras nas očekuje koncert Luz Casal, španske dive koja će oduševiti publiku. Zbog najavljenog lošeg vremena, koncert će se održati u dvorani Borik.

Ulaznice važe i za novu lokaciju, a i za sve zainteresovane ima još malo ulaznica u prodaji.

Dvorana se otvara u 19:30, a koncert je u 20:30. Vidimo se i družimo.

You may also like
LUZ KASAL nastupila na BL Festu: Španska diva oduševila Banja Luku
Spektakularno otvaranje drugog Banja Luka Festa
VELIKO INTERESOVANJE ZA BANJA LUKA FEST: Rasprodat koncert Zdravka Čolića, sve manje ulaznica za ostale programe
DVIJE DIVE NA BANJA LUKA FESTU:
Koncerti Josipe Lisac i Luz Kasal 7 i 8. jula
);