Home > Muzika > Jonas Blue na Exitovu glavnu binu donosi hitove teške tri milijarde!

Jonas Blue na Exitovu glavnu binu donosi hitove teške tri milijarde!

Proslava 20 godina Exita, planirana od 8. do 11. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, postala je bogatija za još jednog headlinera s velikim talentom za stvaranje hitova. Britanski muzičar i producent Jonas Blue potvrdio je svoj nastup na glavnoj bini festivala. Upravo je Jonas, nakon Davida Guette, DJ Snakea i Tyge, još jedna zvijezda ovogodišnjeg Exita čiji su pregledi hitova iz posljednjih nekoliko godina na You Tube-u prešli impresivne tri milijarde! Talentovani Britanac upisao se na moćan spisak svetskih i regionalnih zvezda koje će ovog jula stići u Novi Sad, a na kojem su već Sabaton, Nina Kraviz, Paul Kalkbrenner, Solomun, Amelie Lens, Maceo Plex, Denis Sulta, DJ Topic, Robin Schulz, Asaf Avidan, Satori, Boris Brejcha, Honey Dijon, Hot Since 82, Meduza, Paul van Dyk, Artbat, Sheck Wes, Laibach, Amira Medunjanin, Buč Kesidi. i stotine drugih, kojima se uskoro pridružuje još imena!

Do održavanja Exita ostalo je nešto više od 20 dana, a lineup slavljeničkog izdanja festivala i dalje se pojačava! Svjetskim i regionalnim zvijezdama pridružuje se Jonas Blue, engleski DJ, producent i tekstopisac, koji je postao superpopularan 2015. godine, kada je njegova dens-pop verzija pjesme „Fast Car“ Tracy Chapman ugledala svjetlo dana u Ujedinjenom Kraljevstvu. Ova obrada postala je ogroman hit, a slijedile su je jednako uspješne „Perfect Strangers“, „By Your Side“, „Mama“, „Ritual“, i „Polaroid“, koje ovaj izuzetni muzičar donosi na Exitovu proslavu u Novi Sad.

STIGLA I ZVANIČNA SAGLASNOST KRIZNOG ŠTABA ZA ODRŽAVANJE EXITA

EXIT, kao dio Ujedinjenih festivala Srbije, dobio je od Kriznog štaba saglasnost za održavanje ovog ljeta. Uslove za organizovanje festivali su ranije predstavili kroz bezbjednosni protokol Safe Events Serbia – ulazak se kontroliše i ograničava na one koji su vakcinisani, imaju antitijela nakon preležanog virusa Kovid-19, ili su negativni na PCR ili brzom antigenskom testu. Protokol je zasnovan na najnovijim naučnim istraživanjima sprovedenim širom Evrope, koja su dokazala da je, uz navedena ograničenja prilikom ulaska na događaje, rizik od širenja zaraze gotovo zanemarljiv, a sami festivali postaju najbezbjednija mjesta okupljanja u zemlji.

Ujedinjeni festivali Srbije, koje predvode EXIT, Lovefest, Beerfest, Arsenal i Nišville, pokrenuli su i nacionalnu kampanju za vakcinaciju mladih, zahvaljujući kojoj se sam proces ubrzao, pa je do željenog cilja ostalo da se vakciniše manje od jedan odsto građana, uz drastično poboljšanu epidemiološku situaciju.

20. GODIŠNJICA EXIT FESTIVALA

Velika proslava 20. godišnjice EXIT festivala biće održana od 8. do 11. jula 2021. na Petrovaradinskoj tvrđavi, a svoje nastupe već su potvrdila neka od najvećih svjetskih i regionalnih imena, kao što su David Guetta, DJ Snake, Sabaton, Nina Kraviz,  Jonas Blue, Paul Kalkbrenner, Tyga, Solomun, Amelie Lens, Maceo Plex, Denis Sulta, DJ Topic, Robin Schulz, Asaf Avidan, Satori, Boris Brejcha, Honey Dijon, Hot Since 82, Meduza, Paul van Dyk, Artbat, Sheck Wes i mnogi drugi.

ULAZNICE

U prodaji se trenutno nalazi ograničen kontigent ulaznica za EXIT festival 2021. po promo cijeni od 126 KM, i uz uštedu od 40 odsto u odnosu na finalnu cijenu. Sve ulaznice kupljene za izdanje 2020. važe za ovogodišnji festival. Ulaznice se mogu nabaviti putem zvanične stranice festivala, kao i putem prodajne mreže kupikartu.ba.

You may also like
Billain, internacionalni producent sa bh. adresom nastupa na EXIT festivalu
Nikad veći interes za Sea Star festivalom
Uz Iggy Azalea, Amelie Lens i Dubiozu Kolektiv, premijerno u Hrvatsku stiže i Konstrakta!
Najuspješniji DJ i producent svih vremena Calvin Harris predvodi više od 60 novih izvođača na EXIT festivalu!
);