Home > Muzika > ISPAD i Subversion BL sutra u DKC Incelu

ISPAD i Subversion BL sutra u DKC Incelu

Udruženje nezavisnih stvaralaca i aktivista “Geto” organizuje 10. jula koncert banjalučkih pank bendova „Ispad“ i „Subversion BL“.

Svirka počinje u 21 čas, broj karata ograničen, a ulaznice su dostupne u Peckham pub-u

Frontmen i basista benda „Subversion BL“, Dalibor Mrša je u razgovoru za Insajder.in najavio ovaj događaj i osvrnuo se na trenutno stanje na muzičkoj sceni.

Osim što je kvalitetan muzičar, Mrša je i veoma uspješan advokat, pa je u razgovoru za naš portal napravio paralelu između bavljenja pravom i muzikom.

„Nakon duže pauze, ne zbog toga što smo mi to htjeli, već jednostavno znamo svi kakva je situacija bila, evo nas sada u prilici da se predstavimo našoj publici. Mene raduje najviše činjenica što je ipak ono zbog čega nismo svirali polako jenjava. Dakle čini mi se da ta pandemija ipak gubi zamah. Šta će biti u budućnosti, vidjećemo“, rekao je Mrša za Insajder.in.

Domaći muzičar je dodao da će „Ispad“ i „Subversion BL“ nakon duže pauze stati na scenu i obradovati publiku, te da se nada da bi ovo mogao biti početak svih dešavanja u ljetnom periodu.

„Imamo planove održavanja nekoliko svirki ne samo u Banjaluci već i van granica naše zemlje, ali to ne zavisi od nas naravno već od cjelokupne situacije. Ovaj najavljeni nastup će se održati u subotu u DKC Incelu od 21 čas. I sviramo do ponoći. Nažalost broj ulaznica i posjetilaca je ograničen na 100. To je zbog mjera i one kakve su takve su, moramo ih se pridržavati“, rekao je Mrša.

Muzičar napominje da je ulaznice je moguće kupiti u Peckham pabu u Banjaluci, i nada se da će samih ulaznica biti u prodaji na ulazu DKC Incel na dan koncerta.

„Pozivam sve koji su zainteresovani da požure jer ne znamo koliko je ostalo ulaznica“, poručio je Mrša.

Muzičar dodaje da je nekako prirodno što je ovako velika potražnja za kartama, jer se publika poželjela svirki i da je svima dosta zatvaranja i svakodnevne priče o pandemiji.  

„Mi smo sada u jednoj vrsti pauze od pandemije, a ja bih volio da ta pauza preraste u nešto što je trajno. Ne samo bendovi nego da cijelo društvo malo prodiše. Nadam se da ćemo se u budućnosti okrenuti nekim životnim stvarima i događajima. Publika se svakako poželjela događaja i vjerujem da će doći i oni koji nisu iz ovog žanra“, istakao je Mrša.

Izvor: insajder.in

You may also like
Bend Charna najavljuje promociju novog singla
Banjalučka gitarijada biće održana 5. decembra
Movember 2021: „Filijev brk“ – Priznanje za najbolje brkove!
“Opasne veze” u Narodnom pozorištu Republike Srpske
);