Home > Muzika > “Iron Maiden” najavili svoj povratak u Zagreb

“Iron Maiden” najavili svoj povratak u Zagreb

Zahvaljujući “NuCoast Croatia” obožavaoci legendarnog metal benda “Iron Maiden” će uživati u nezaboravnim hitovima. Zvijer od 44 godine nastavlja svoju turneju “Legacy Of The Beast” po evropskim stadionima i arenama pa će ih tako obožavaoci moći ponovno vidjeti sljedećeg ljeta, tačnije 7. juna 2021. u Areni Zagreb.

“Maideni” su posljednji put u Hrvatskoj nastupali 2018. godine, kada su takođe svirali u Areni Zagreb, a prije toga 2016. u Splitu, u sklopu turneje “The Book of Souls”. Tamo su “Maideni” proslavili i tridesetu godišnjicu njihovog prvog nastupa u Hrvatskoj. Baza fanova na Balkanu je nevjerovatna tako da je vijest o koncertu odjeknula regionom.

Turneja “Legacy of the Beast” je koncertna turneja u kontinuitetu koju su “Iron Maiden” započeli 2018. godine , a nazvana je po stripu i besplatnoj igrici koju je bend objavio 2017. Opisana kao “povratak u prošlost” i “turneja hitova”, koncertna turneja sadrži niz različitih, ali međusobno povezanih svjetova sa, kako kaže “Maidenov” menadžer Rod Smalvud, “set-listom koja pokriva velik izbor materijala iz 80-ih uz pregršt iznenađenja s kasnijih albuma.”

Najavljena je i predgrupa, a riječ je o njemačkom gothic metal bendu “Lord Of The Lost”.

Detalji oko ulaznica za sada nisu poznati, očekujemo ih uskoro.

Više informacija može se pronaći na službenoj stranici kao i na Eventimu.

Zoran MATIĆ

You may also like
RAGE AGAINST THE MACHINE u Zagrebu
Dream Theater dolazi u Zagreb
Gojira dolazi u Tvornicu Kulture u Zagrebu
“Placebo” najavljuje muzički spektakl u ŠRC Šalata
);