Home > Muzika > “Infuzija” u polufinalu 53. Gitarijade u Zaječaru

“Infuzija” u polufinalu 53. Gitarijade u Zaječaru

Rok bend “Infuzija” iz Bratunca će uzeti učešće na Gitarijadi u Zaječaru, a njihov dvanaestogodišnji bubnjar Đorđe najmlađi je muzičar koji će nastupiti u ovom poznatom muzičkom takmičenju.

Bratunački rokeri su svirali u Novom Sadu kao dio takmčenja i kvalifikacija za polufinale 53. Gitarijade koje će se održati 27. i 28. juna, dok je finale zakazano za 29. juli.

Kako su nam rekli, prezadovoljni su uspjehom na takmičenju, te oduševljeni da je njihov predani rad i angažman prepoznat i šire, a najvažnije da je porodica na okupu i da se poštuju osnovne vrijednosti, da su uzorni mladići i za primjer.

Pupularni trojac iz benda “Infuzija”, otac i dva sina, najmlađi je muzički sastav u ovoj regiji, a čine ga bubnjar Đorđe 12, gitarista i vokal Mirko 16 i njihov otac Rajko Ostojić 40 godina koji svira bas gitaru i pjeva.

Nedavno su objavili pjesmu “Magle” za koju je urađen i sport koji je prihvaćen veoma dobro od strane publike, a iza sebe imaju dva albuma “Život je dar” i “Sjenke na zidu”, te učešće na desetom “Demofestu” u Banja Luci 2017. i 2018. godine na Mostarskoj gitarijadi, a pripremaju i  novi materijal.

esrebrenica.ba

You may also like
OSTOJIĆ ZA EHO: Pogledaj sa bilo kog prozora i vidjećeš da pravda oko nas odavno spava
“Grin Bulz” pobjednici “Banjalučke gitarijade”
“Bendover” pobjednici 53. “Zaječarske gitarijade”
INFUZIJA: Poruka svima sa ovih prostora, vratimo se pravim vrijednostima
);