Home > Muzika > Grupa “Sunshine” objavila novi spot poslije sedam godina

Grupa “Sunshine” objavila novi spot poslije sedam godina

Beogradski hip-hop sastav “Sunshine”, koji je vrhunac popularnosti doživio u drugoj polovini devedesetih godina prošlog vijeka, vraća se ponovo na scenu singlom “Da li sam”.

Ovaj singl je ujedno i uvod za novi album koji bend najavljuje za kraj 2020. godine. Spot ovoga puta potpisuje Vuk Protić.

Video radovi Ivana Šijaka koji su pratili muziku benda “Sunshine” su se u toku devedesetih ubrajali u najbolje spotove domaće scene.

Ekranizacije pjesama “Iza horizonta” i “Misli mene gone” pamtiće mnoge generacije, sada takav vid saradnje “Sunshine” nastavlja u istom ritmu sa veoma talentovanim Vukom Protićem koji tokom proteklih nekoliko godina potpisuje veliki broj domaćih muzičkih video ostvarenja.

“Posebnu zahvalnost za realizaciju novih pjesama izražavam Daliboru Miniću kao beat makeru i producentu, Kizi RH na izuzetno kvalitetnim tekstovima koji predstavljaju suštinu rep muzike, Ivanu Petroviću koji svojom jakom muzičkom podlogom doprinosi produkciji i miksu pjesama. Ovog leta nas očekuje mnogo muzičkih festivala, za koje se ozbiljno pripremamo uz rad na realizaciji novih pjesama”, izjavio je frontmen benda, Bane Bojović, prenosi Telegraf.rs.

Pogledajte spot za pjesmu “Da li sam”:

You may also like
Stereo Banana u novom spotu pokazuje kako će izgledati Niš za 100 godina (VIDEO)
Ultrazuk predstavio singl “S.O.S” (VIDEO)
Grupa Zoster objavila je video spot za pjesmu “Čovjek želi da je ptica”
Mladen Mačar predstavio pjesmu “Sarajevo”
);