Home > Muzika > Grupa “Alisa” predstavila novi aranžman legendarne pjesme

Grupa “Alisa” predstavila novi aranžman legendarne pjesme

Beogradski bend “Alisa”, nastao davne 1984. godine, promocijom drugog singla i spota “Blago onom ko te ne sanja” najavljuje novi album, u izdanju PGP RTS-a, koji će objaviti na jesen 2020. godine.

Muziku i aranžman za pjesmu “Blago onom ko te ne sanja” napisao je Miroslav Živanović-Pile, a autor teksta je Radovan Dabanović. Spot za pesmu radila je produkcija “Solution”, koja je takođe zaslužna i za spot pjesme “Pijane noći”.

“Zahvalni smo produkcijskoj kući ‘Solution’ na saradnji i odličnoj produkciji spotova za naše dvije nove pjesme i nadamo se da će se saradnja nastaviti. Takođe, želimo da se zahvalimo i našim talentovanim glumcima – Isidori Građanin i Radetu Maričiću, koji su svojom glumom doprinijeli da ovaj spot bude na visokom nivou”, navodi pjevač grupe “Alisa”, Miroslav Živanović-Pile.

Pjesma je snimana u studiju “Sky”, a produkciju potpisuje Vladimir Negovanović. Pjesma “Blago onom ko te ne sanja” je naša stara pesma, koju smo sada izneli u novom aranžmanu.

Na novom albumu pored novih pjesama biće i starih hitova sa pet albuma grupe “Alisa” kao što su “Sanja”, “Kesteni”, “Posle devet godina”, “Skidam košulju da legnem”, “Da li si čula pesmu umornih slavuja”, “Sećanja”, itd.

Pogledajte video spot…

You may also like
Banja Luka Fest: Kastel dobija novo ruho
Muzika uživo u RS dozvoljena od 1. marta
Eho-portal vas poziva da slušate domaće!
Prijedorski pankeri godinu otvorili novim singlom
);