Home > Muzika > Grmljavina motora i rokenrola za vikend na Kastelu

Grmljavina motora i rokenrola za vikend na Kastelu

Četvrti po redu “Moto Fest” počinje sutra na tvrđavi Kastel i trajaće do 22. avgusta. 

Sam događaj će, sasvim sigurno, biti nezaboravna uvertira u kraj festivalske sezone u gradu na Vrbasu koja je, nakon godinu dana pauze izazvane pandemijom, oborila sve rekorde i očekivanja.

Svi ljubitelji dvotočkaša imaće priliku uživati u brojnim sadržajima i jedinstvenom programu Moto Festa koji ih očekuje tokom dvodnevnog druženja u Banjaluci.

Osim fantastičnog večernjeg (muzičkog) programa, posjetioci Festivala će i ove godine uživati u moto sajmu na kojem će se predstaviti najpoznatiji svjetski moto brendovi i proizvođači moto opreme. Osim toga, spektakularni moto defile, stunt vožnje, bajkerske igre i izložbe – samo su dio bogatog programa koji nas očekuje u Banjaluci.

Večernji sati ostaju rezervisani za odličnu atmosferu i najpoznatije izvođače regionalne muzičke scene – Nele Karajlić/ Van Gogh/ Galija/ Kerber/ Bjesovi/ Love Hunters/ Đorđe David&Death Saw i Ivana Peters/Moreuz.

Moto Fest je od samog početka prepoznatljiv po humanitarnom karakteru, pa će i ove godine biti organizovana humanitarna tombola kojom će biti prikupljena sredstva koja će biti donirana Udruženju za pomoć licima sa autizmom „Djeca svjetlosti“, Banja Luka.

Već četvrtu godinu za redom, banjalučki Moto Fest okuplja veliki broj posjetilaca iz svih krajeva svijeta čime značajno doprinijeti pozicioniranju Banjaluke kao jedinstvene turističke destinacije u regionu, ali i promociji moto sporta, kulture i bezbjednosti u saobraćaju.

Festivalske ulaznice potražite na platformi www.kupikartu.ba, na prodajnim mjestima – Trg Krajine, caffe bar ’Košnica’ i caffe bar ’Hey Joe’, te ispred tvrđave Kastel u petak i subotu.

You may also like
Za 4 dana počinje Music Fest Zlatna Nit – Najisčekivaniji rock festival godine
Music Fest “Zlatna nit”: Najavljen najsvježiji festival regije
Novi fosili u Banjaluci: Sanja, Marinko i Zec stižu na tvrđavu Kastel
Morcheeba prvi najavljeni headliner Demofesta
);