Home > Muzika > “Gipsy Kings by Andre Reyes” donose miris flamenka u Banjaluku

“Gipsy Kings by Andre Reyes” donose miris flamenka u Banjaluku

Jeste li danas više za „Volare“? Ili za „Bamboleo“? Možda ste, ipak, za „Love & Liberté“ ili za „Un Amor“?

Šta god da odaberete, ne možete pogriješiti, jer danas je dan za – istinsku ljubav. A ona prema sjajnoj muzici je svakako takva. Baš kakva je je i ljubav koju su, povodom nastupa grupe „Gipsy Kings by Andre Reyes“ u Sportskoj dvorani „Borik“ u Banjaluci, sljedećeg petka, 21. marta, od 20 časova, organizatori koncerta danas podijelili sa predstavnicima medija.

„Ovo je, bio jedan, da tako kažem, mazohistički posao, s obzirom da je zaista jako teško dogovoriti gostovanje jedne ovako velike grupe, koja je, sama po sebi, brend. Ali, to je ono što mi volimo da radimo – ovako velike i spektakularne događaje, kakav će, uvjeren sam, biti i koncert ‘Gipsy Kingsa’ u ‘Boriku’. Sve ovo bi sigurno bilo mnogo teže izvesti bez naših saradnika, pogotovo naših dragih prijatelja iz kompanije m:tel, ali i svih medija koji nas podržavaju kako bi ova priča bila što uspješnija“, riječi su producenta Tomislava Kašljevića.

Gitarista Andre Reyes, u sklopu velike svjetske turneje „Gipsy Kings ba Andrea Reyes“, u Banjaluku stiže sa desetočlanim bendom, a to je prvi put u istoriji ovog slavnog benda da njegova originalna postava ovdje nastupi. Prijatelj takvih velikih događaja rado je i kompanija m:tel, pa ne čudi da su se i ovaj odlučili da podrže ovaj spektakularni događaju Gradu na Vrbasu.

„Kompanija m:tel nastavlja tradiciju podrške za velike i značajne događaje, bilo da su u pitanju sportski, oni humaniranog karaktera ili veliki umjetnički, za kakav sam ubijeđena da će biti i koncert ‘Gipsy Kingsa’ ovdje u Banjaluci. Ponosni smo što su i Banjaluka i Sarajevo, i u opšte BiH, prepoznati ovaj put kao gradovi domaćini jednoj ovako velikoj muzičkoj grupi. Znamo da je njihova popularnost planetarna, a da njihove stihove znaju svi od 7 do 77 godina, pa stoga zaista vjerujem da će i njihov nastup  ovdje u Banjaluci biti spektakl za pamćenje“, rekla je Milica Kondić, portparol kompanije m:tel.

Ona je ujedno podsjetila da kompanija m:tel, povodom Dana zaljubljenih, poklanja svojim korisnicima karte za koncert grupe „Gipsy Kings“ u Banjaluci, o čemu više detalja možete pronaći na njihovoj zvaničnoj Facebook stranici.

Za nastup „Gipsy Kingsa“ u „Boriku“ u prodaju je pušteno 1.800 karata, a organizatori najavljuju nezaboravno veče, ispunjeno sjajnom muzikom i dobrim raspoloženjem. Mirisu flamenka, sa primjesama popa i latino ritmova, zasigurno niko neće odoljeti, pa će se Banjaluka te večeri s pravom upisati na svjetsku mapu vrhunskih umjetničkih doživljaja.

Budite i vi dio ove spektaktakularne romske raspodije, a svoje karte do sljedećeg petka nabavite na Trgu Krajine, u Turističkoj agenciji „Star Travel“ ili na blagajni Sportske dvorane „Borik“ u Banjaluci.

You may also like
Prateći program drugog po redu Nektar Garden Fest-a: Izložba strip radova!
Večeras koncert Zlatana Stipišića Gibonnija na banjalučkoj tvrđavi Kastel
Sve je spremno za večerašnji koncert Dubioza kolektiv u Banjaluci
LET 3 za EHO: “Publika nas gura naprijed, a što se tiče srama, takvih trenutaka se ne sjećamo”
);