Home > Muzika > Frontmen “Goblina” u Banjaluci promoviše “Izgužvane misli”

Frontmen “Goblina” u Banjaluci promoviše “Izgužvane misli”

Povodom obiježavanja 9. Maja – Međunarodnog dana pobjede nad fašizmom, UG “Sloboda” i ove godine u povodu sjećanja na ovaj važan istorijski datum organizje događaj pod nazivom “Živjeti slobodno”.

Osim centralnog muzičkog programa koji će se realizovati na Kastelu 8. maja, istoga dana u banjalučkom “Peckham pabu” u 17 časova održaće se promocija knjige “Izgužvane misli”, Branka Golubovića.

Riječ je o autobiografiji frontmena pank-rok benda “Goblini”, koji je devedesetih godina prošloga vijeka uspio da napravi ozbiljnu karijeru, a i danas slovi za jedan od najpopularnijih regionalnih bendova.

Bez dlake na tastaturi autor Golubović piše o tome kako je mali pank bend iz provincije uspio da napravi ozbiljnu karijeru i da stekne poštovaoce na prostoru bivše Jugoslavije.

Promociji knjige prisustvovaće osim samog autora i Vladimir Kokotović član benda “Goblini”; Petar Janjatović novinar, rok kritičar i predstavnik izdavača “Dallas Records” i Mile Kekin, frontmen benda “Hladno pivo”, koji već ranije dano zanimljivu ocjenu ove knjige.

U rukama držite punokrvnu biografiju pravog pravcatog benda. Ona jeste jedna u nizu, ali i posebna, kao što je i Golub poseban lik, svjetski putnik, aktivist, frontmen, pisac i opasan frajer”, rekao je Mile Kekin.

Promociji knjige u svojstvu moderatora prisustvovaće i Nebojša Ristić, novinar.

Nakon završene promocije gosti i publika biće u prilici da uživaju u sjajnom muzičkom programu na tvrđavi Kastel od 20 časova uz grupe “Goblini”, “Hladno pivo” i “Brkovi”.

Ograničena količina ulaznica po cijeni od sedam KM u pretprodaji još uvijek je dostupna na Trgu Krajine i preko prodajnog sistema kupikartu.ba

Sve informacije i novosti o događaju zainteresovani posjetioci mogu pratiti na zvaničnoj Facebook stranici: https://www.facebook.com/zivjetislobodno/.

You may also like
Sve spremno za Plan B FEST Zajedno!
Kanda, Kodža i Nebojša u subotu 01. aprila u banjalučkom Klubu studenata
Bend Charna najavljuje promociju novog singla
Banjalučka gitarijada biće održana 5. decembra
);