Home > Muzika > Frontmen benda MEGADETH, Dave Mustaine boluje od raka

Frontmen benda MEGADETH, Dave Mustaine boluje od raka

Frontmen sastava “Megadeth”, Dave Mustaine, objavio je na svom Facebook nalogu da mu je dijagnostikovan rak grla. Zbog toga, bend je primoran da otkaže većinu svojih nastupa zakazanih za ovu godinu, mada se na predstojećem albumu i nasledniku izdanja “Dystopia” i dalje radi po planu,

Dijagnostikovan mi je rak grla. To je očigledno nešto što treba shvatiti ozbiljno i nešto sa čime se moram suočiti – ali već sam se suočavao sa preprekama. Sarađujem blisko sa svojim doktorima, i kreirali smo plan terapije za koji kažu da ima 90% šanse za uspeh. Terapija je već u toku”, napisao je Mustaine.

“Na žalost, ovo znači da moramo da otkažemo većinu koncerata ove godine. “Megacruise” zakazan za 2019. će se i dalje desiti, i bend će biti dio toga u nekoj formi. Sve nove informacije možete pronaći na megadeth.com čim ih budemo imali. “Megadeth” će se vratiti na turneju što je prije moguće”, dodao je slavni muzičar.

“U međuvremenu, Kiko, David, Dirk i ja smo u studiju i radimo na nasledniku albuma “Dystopia” – i jedva čekam da ga svi čujete. Zahvalan sam cijelom timu, porodici, doktorima, članovima benda, trenerima i drugima. Obaveštavaću vas o svemu”, naglasio je Mustaine.

hardwiredmagazine.com

You may also like
Poslije četiri godine “Megadeth” sprema novi materijal
);