EHO Portal

Fresh Wave vas poziva da ostanete kod kuće i poklanja exluzivne DJ setove!

U za sve nas teškim vremenima pozivamo vas da nas pratite i tako budete dio FRESH Wave porodice, a kako bismo što lakše prebrodili vrijeme pandemije poklanjamo vam exluzivne DJ setove za kvalitetno prekraćivanje vremena kojeg provodite kod kuće.

Kao odgovor na trenutnu globalnu situaciju odlučili smo da posjetioce Fresh Wave Festivala, koji je ove godine zakazan za 6., 7. i 8. avgust, počastimo eksluzivnim  DJ setovima rezidenata festivala!

Naime, 15. aprila u srijedu, na zvaničnoj Facebook stranici festivala emitovan je prvi od nekoliko planiranih exluzivnih DJ setova, a osim u muzici imate jedinstvenu priliku uživatii i u predivnim kadrovima grada na Vrbasu i hrama Fresh Wave festivala – tvrđave Kastel!

Napominjemo da su prilikom snimanja ispoštovane mjere zaštite koje se odnose na socijalnu distancu i da nije bilo publike ali je veliki broj pratilaca iz zemlje i regiona pratilo LIVE stram! U ovim za čovječanstvo teškim trenucima raduje nas mogućnost da budemo dio svakodnevnice posjetilaca festivala, a druženje na ovakav način izazov je za sve u kojem moramo i možemo pokazati da smo jači od pandemije!

Već naredne sedmice na krovu čuvenog hotela Bosna za vas muziku bira Mladen Tomić, a u okviru festivalskog doprinosa poruci #ostanikodkuće pozivamo vas da pratite FWF exluzivne DJ setove i informišete se o detaljima na Facebook stranici Fresh Wave Festivala! 

FWF pres. NEBS JACK FB STREAM VIDEO URL:

);
Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram