Home > Muzika > “Fresh Wave”: Produžen rok prodajne akcije 4+1

“Fresh Wave”: Produžen rok prodajne akcije 4+1

Zbog velikog interesovanja javnosti za prodajnim paketima ulaznica 4+1, za predstojeće 8. izdanje “Nektar Fresh Wave” Festivala, obavještavamo vas da je produžen rok za kraj akcije, do utorka, 9. jula, do kada se ulaznice 4+1 za “Fresh Wave Heaven” mogu nabaviti na ticket servisima gigstix i kupikartu! Napominjemo da je broj paketa je ograničen!

Kupi 4 ulaznice za sebe i svoju ekipu i “Fresh Wave Festival” ti poklanja petu potpuno besplatno!

Od ponedjeljka, 17. juna dostupni su super drugarski paketi ulaznica 4+1 koji podrazumjevaju jednu trodnevnu ulaznicu gratis na četiri kupljene trodnevne festivalske ulaznice po promotivnoj cijeni od 65 KM (33evra). Ne propusti šansu jer broj paketa je ograničen, okupi ekipu i na vrijeme se obezbijedite festivalskim ulaznicama po najboljem deal-u.

U prodaji su i jednodnevne festivalske ulaznice po cijeni od 30 KM(15 evra) a podsjećamo da su i dalje u prodaji trodnevne festivalske ulaznice! “Fresh Wave Heaven” će publici predstaviti više od 120 izvođača na šest festivalskih bina, a sudeći prema najavama i ugostiti posjetioce iz više od 20 svjetskih zemalja!

Provjeri listu slobodnih smještajnih kapaciteta za vrijeme festivala na freshwavefestival.com i osiguraj kompletiran doživljaj vrhunskog uživanja ovog avgusta na banjalučkoj tvrđavi Kastel uz Pan-Pot, Matador, Butch, Booka Shade, Joris Voorn, Hernan Cattaneo, Nipplepeople, Krankšvester, Sajsi MC, Krešo Bengalka, Lollobrigida, Rock Simfonija, Eyesburn i mnoge druge, na Fresh Wave Heaven-u!

Sve ulaznice dostupne su na on line ticket servisima kupikartu.ba i gigstix.com

You may also like
Spektakularno otvaranje drugog Banja Luka Festa
DUBIOZA KOLEKTIV održala koncert na KASTELU
Večeras koncert Zlatana Stipišića Gibonnija na banjalučkoj tvrđavi Kastel
Sve je spremno za večerašnji koncert Dubioza kolektiv u Banjaluci
);