Home > Muzika > “Fresh Wave”: Produžen rok prodajne akcije 4+1

“Fresh Wave”: Produžen rok prodajne akcije 4+1

Zbog velikog interesovanja javnosti za prodajnim paketima ulaznica 4+1, za predstojeće 8. izdanje “Nektar Fresh Wave” Festivala, obavještavamo vas da je produžen rok za kraj akcije, do utorka, 9. jula, do kada se ulaznice 4+1 za “Fresh Wave Heaven” mogu nabaviti na ticket servisima gigstix i kupikartu! Napominjemo da je broj paketa je ograničen!

Kupi 4 ulaznice za sebe i svoju ekipu i “Fresh Wave Festival” ti poklanja petu potpuno besplatno!

Od ponedjeljka, 17. juna dostupni su super drugarski paketi ulaznica 4+1 koji podrazumjevaju jednu trodnevnu ulaznicu gratis na četiri kupljene trodnevne festivalske ulaznice po promotivnoj cijeni od 65 KM (33evra). Ne propusti šansu jer broj paketa je ograničen, okupi ekipu i na vrijeme se obezbijedite festivalskim ulaznicama po najboljem deal-u.

U prodaji su i jednodnevne festivalske ulaznice po cijeni od 30 KM(15 evra) a podsjećamo da su i dalje u prodaji trodnevne festivalske ulaznice! “Fresh Wave Heaven” će publici predstaviti više od 120 izvođača na šest festivalskih bina, a sudeći prema najavama i ugostiti posjetioce iz više od 20 svjetskih zemalja!

Provjeri listu slobodnih smještajnih kapaciteta za vrijeme festivala na freshwavefestival.com i osiguraj kompletiran doživljaj vrhunskog uživanja ovog avgusta na banjalučkoj tvrđavi Kastel uz Pan-Pot, Matador, Butch, Booka Shade, Joris Voorn, Hernan Cattaneo, Nipplepeople, Krankšvester, Sajsi MC, Krešo Bengalka, Lollobrigida, Rock Simfonija, Eyesburn i mnoge druge, na Fresh Wave Heaven-u!

Sve ulaznice dostupne su na on line ticket servisima kupikartu.ba i gigstix.com

You may also like
Svi putevi vode u Banjaluku, na sedmi po redu Moto Fest
Freshwave 2024: I Adana Twins ovog ljeta na Kastelu!
Devetke stižu na Freshwave!
Humanitarna akcija „Umjetnost koja nikome ne treba“ sutra u Domu omladine u Banjaluci
);