Home > Muzika > Fresh Wave Heaven: Muzički spektal unutar zidina Kastela

Fresh Wave Heaven: Muzički spektal unutar zidina Kastela

U banjalučkom hotelu Bosna održana je konferencija za medije povodom osmog izdanja Nektar Fresh Wave festivala pod nazivom Fresh Wave Heaven, na kojoj su organizatori predstavili izvođače i sadržaje jednog od najvećih muzičkih festivala u BiH. Fresh Wave Heaven nastavlja sa sjajnom listom izvođača elektronske muzike koje će ovog ljeta predstaviti publici na tvrđavi Kastel.

Potvrđeno je da će na najvećoj bini festivala, Main bini, nastupiti Hernan Cattaneo, Matador, Butch, Pan-Pot, Joris Vorn, Mladen Tomić i drugi. Energy bina u ovogodišnjem izdanju publici donosi imena kao što su Marko Milićević, Damir Hofman, Alexis Cabrera, Bokee, Funk4Life, a na Massive bini između ostalih nastupiće: Rahmanee, Filip Motovunski, Iron, Zupany i DJ Pips.

Jedna od ovogodišnjih novina je i JägermeisterLIVE stage koji će ugostiti regionalne izvođače: Eyesburn, Krešo Bengalka, Lollobrigida, Nipple People, Sajsi MC i Rock Simpfonija, a pridružiće im se osječki hip hop dvojac Krankšvester i sjajni subotičani Perpetuum Mobile.

Lista izvođača još nije kompletirana, a publici će i ove godine biti predstavljena  Heaven Garden bina koja će na tvrđavi Kastel biti dostupna za posjetioce u jutarnjim časovima, čime će festival u ovogodišnjem izdanju predstaviti izvođače na pet festivalskih bina.

Poseban akcenat u ovogodišnjoj kampanji stavljen je na saradnju sa gradovima sa kojima je ostvaren vazdušni saobraćaj iz Banja Luke ali se i posebna pažnja posvetila nedostatku smještajnih kapaciteta za vrijeme održavanja festivala pa je tako ostvarena saradnja sa značajnim brojem hotela, hostela i prenoćišta na području Banjaluke i šire. Ovogodišnje izdanje festivala prate dugogodišnji partneri, sponzori i pokrovitelji.

Predstavljen je koncept festivala Heaven koji živi tokom cijele godine kroz niz promotivnih događaja Fresh Wave Festivala. Tako je ovogodišnja kampanja publici predstavljena odmah nakon Winter Fresh Wave izdanja u sarajevskom Domu Mladih na kojem je krajem prošle godine nastupio Claptone, da bi potom Heaven  bio predstavljen i banjalučanima na tvrđavi Kastel, kada je na završnici Run and More Weekend-a nastupio James Zabiela. Sljedeći ovakav događaj održaće se u kultnoj beogradskoj Barutani kada će nastupiti brazilska techno diva ANNA. Fresh Wave Festival je predstavio svoj rad na balkanskoj muzičkoj konferenciji o elektronskoj muzici u Sarjevu BAM-C, a potom i međunarodnoj muzičkoj konferenciji BLEMC, šireći pozitivan uticaj na samu industriju u BiH i šire.

I u narednom periodu očekuju nas promotivni događaji, s obzirom da nam se bliži regionalni komunikacijski događaj Play Media Day u kojem ćemo uzeti učešće i tako biti dio zanimljivih događaja u Banjaluci, a sad već tradicionalni Fresh Wave Piknik održaće se u subotu 15.juna, na banjalučkom Banj brdu uz nastup njemačkog house DJ dvojca Tube & Berger!

Fresh Wave Piknik pretprodajne ulaznice po cijeni od 10KM su dostupne u pubu Debela Berta u Banjaluci, dok napominjemo da će redovna cijena ulaznica na dan događaja iznositi 15KM.

U prodaji su i festivalske trodnevne ulaznice po promotivnoj cijeni od 65KM i dostupne su na kupikartu.ba i gigstix.com

You may also like
Banjalučka “Rock simfonija” predstavlja novi singl “Čovjek iz ogledala” (VIDEO)
Svi putevi vode u Banjaluku, na sedmi po redu Moto Fest
Freshwave 2024: I Adana Twins ovog ljeta na Kastelu!
Devetke stižu na Freshwave!
);